Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tehotná Kalisová s manželom: Odchod do nového za 120 tisíc eur!

Miriam Šmahel-Kalisová nosí pod srdcom dieťatko. Spoločne s manželom Martinom sa zrejme aj kvôli tomu plánujú presťahovať do domu mimo mesta. Zobraziť galériu (10)
Miriam Šmahel-Kalisová nosí pod srdcom dieťatko. Spoločne s manželom Martinom sa zrejme aj kvôli tomu plánujú presťahovať do domu mimo mesta.

KVETOSLAVOV – Plánujú veľké zmeny! Prírastok do rodiny nie je to jediné, čím moderátorka Miriam Šmahel-Kalisová (27) a jej manžel Martin (30) momentálne žijú. Podľa našich informácií ich totiž v blízkej dobe čaká sťahovanie. Dvojica sa už po novom hniezdočku intenzívne obzerá. Do oka im padol aj dom v blízkom okolí Bratislavy. Ceny nehnuteľností sa v dedinke neďaleko hlavného mesta pohybujú okolo sumy 120 tisíc eur.

Len aby k nim ten bocian trafil! Ako sme vás už na topkách informovali, moderátorka Miriam Šmahel-Kalisová je vo štvrtom mesiaci tehotenstva. Spoločne s manželom Martinom sa na prírastok do rodiny pochopiteľne veľmi tešia. Na fakt, že už čoskoro budú traja, sa dokonca zodpovedne pripravujú. Svedčí o tom aj to, že sa obzerajú po novom bývaní.

Prominentnú dvojicu sme nafotili pri obhliadke domčekov v Kvetoslavove. Spoločnosť im robila pani, ktorá v jednom z nich býva. Ako nám Miriam v súvislosti s tým prezradila, v tomto prípade išlo o spojenie príjemného s užitočným. „Celé to bola veľká náhoda. V Bratislave sme stretli istú pani Zajacovú. Stratila sa, tak sme jej pomohli trafiť na stanicu. Pozvala nás za to k sebe do Kvetoslavova na bábovku, čomu sa nedalo odolať. Bolo u nej naozaj krásne a keďže neverím na náhody, možno to bolo znamenie,” povedala nám na margo toho markizáčka.

Budúca mamička netajila, že spoločne s manželom uvažujú nad zmenou bydliska. Momentálne žijú v mezonetovom byte v Stupave. „Pomaly sa obzeráme po novom bývaní a Rozárium Kvetoslavov má veľké čaro,” neskrývala svoje nadšenie Kalisová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu