Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mojsejovej tajný návrat k Braňovi: Vieme, čím ju dostal!

Braňo Mojsej sa snaží o návrat k exmanželke Nore. Tá sa tomu absolútne nebráni. Zobraziť galériu (11)
Braňo Mojsej sa snaží o návrat k exmanželke Nore. Tá sa tomu absolútne nebráni.

KOŠICE - História sa opakuje! Nora Mojsejová (54) sa počas manželstva s Braňom Mojsejom (45) viackrát vyhrážala rozvodom. Definitívne ukončenie zväzku však zrealizovala až v novembri minulého roka. Mediálne známy párik sa vtedy rozdelil, každý išiel vlastnou cestou. Odlúčenie ale netrvalo dlho. Podľa našich najnovších informácií spevák seká dobrotu. Prestal piť a opäť sa snaží dať s podnikateľkou dokopy. A tá ho od svojich dverí nevyhnala.

Alkohol, alkohol, alkohol! To sú tri dôvody, prečo Nora Mojsejová počas života s Braňom viackrát verejne skloňovala slovo rozvod. Vždy sa však svojím manželom nechala obmäkčiť a na súd sa ani nedostali. Až v novembri minulého roka sa pohár jej trpezlivosti prelial. Zväzok bol právoplatne ukončený. „Odľahlo mi,” povedala podnikateľka, keď sa hudobníka zbavila.

S odstupom času je však zrejmé, že Braňa zo svojho života definitívne nevyškrtla. V okolí dvojice sa totiž celý čas pošepkávalo, že je len otázkou krátkeho obdobia, kedy sa zas dajú dokopy. A podľa našich informácií už naberá táto možnosť veľmi reálne kontúry. Ako totiž tvrdí náš zdroj, Braňo momentálne seká dobrotu. Prestal piť a opäť sa snaží dostať do priazne svojej exmanželky. Neustále jej telefonuje a navštevuje ju v jej butiku. Dokonca ju už vytiahol na niekoľko spoločných obedov. 

Tieto správy o opätovnom zbližovaní nepoprela ani samotná Nora. „Stále ma k nemu niečo ťahá. Nedokážem si vysvetliť, čo to je. Všetko ukáže čas,” povedala nám Košičanka, ktorá už aj na sociálnej sieti informovala svojich priateľov o tom, že je zadaná. Napriek tomu, že k sebe s exmanželom hľadajú cestu, Nora si drží odstup. Obaja zatiaľ bývajú osve, o žiadnom spoločnom živote nemôže byť reč. 

Sledujte TOPKY TV: Nora a Braňo Mojsejovci si to spolu namierili do podnikateľkinho butiku so šatami.

Mojsejovci sú opäť spolu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu