Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizácka herecká hviezda: Toto že je slovenský sexsymbol?!

V roku 2008 nič nenasvedčovalo tomu, že sa z Juraja Loja stane sexsymbol. Zobraziť galériu (6)
V roku 2008 nič nenasvedčovalo tomu, že sa z Juraja Loja stane sexsymbol. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Je to vôbec on?! Juraj Loj (29), ktorý sa zviditeľnil najmä ako Martin Rozner z Búrlivého vína, si pred piatimi rokmi zahral v markizáckej Ordinácii v ružovej záhrade. V tom čase však 24-ročný herec pripomínal skôr strapaté vrabčiatko s mastnými vlasmi než sexsymbol. Veď posúďte sami.

Juraj Loj bol donedávna pre širokú verejnosť pomerne neznámym hercom. Preslávila ho až postava Martina Roznera v úspešnom markizáckom seriáli Burlivé víno. No aj napriek tomu, že o ňom dovtedy nebolo veľmi počuť, má za sebou naozaj pestrú hereckú kariéru. Jednu z menších úloh si po boku svojej partnerky Zuzany Kanócz zahral napríklad v roku 2008 v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade.

V tom čase by ste v ňom však hľadali sexsymbol márne. Vďaka rozcuchaným mastným vlasom pripomínal skôr vrabčiaka ako idol ženských túžob. V súčasnosti je však už situácia iná. Svojim uhrančivým pohľadom a správaním gentlemana si získal srdcia nejednej diváčky. Tie si však musia nechať zájsť chuť. Jeho partnerkou je totiž kolegyňa Zuzana Kanócz, s ktorou čakajú bábätko.

Medzi Jurajom Lojom a Zuzanou Kanócz to v roku 2008 v markizáckom seriáli Ordinácia v Ružovej záhrade poriadne iskrilo. Herci aj v reálnom živote tvoria pár.
Zobraziť galériu (6)
Medzi Jurajom Lojom a Zuzanou Kanócz to v roku 2008 v markizáckom seriáli Ordinácia v Ružovej záhrade poriadne iskrilo. Herci aj v reálnom živote tvoria pár.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu