Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Úlovok Roba Jakaba: Sexi masérka bez podprsenky!

Robo Jakab si vymenil miesto so sexi masérkou. Zobraziť galériu (4)
Robo Jakab si vymenil miesto so sexi masérkou.

PIEŠŤANY - Zadarilo sa mu! Robo Jakab (35) v rámci programu Vo štvorici po Slovensku cestuje so svojimi kolegami po našej krajine a zbiera nové skúsenosti. Zážitok, ktorý sa mu podarilo uloviť v kúpeľnom meste, mu môže závidieť nejeden chlap. Herec si totiž v rámci relaxačnej procedúry vymenil miesto s masérkou. Sexi slečna sa podvolila jeho rukám a dokonca bez problémov „odpratala” z cesty aj svoju podprsenku.

Pri svojich cestách narážajú protagonisti programu Vo štvorici po Slovensku na rôzne zážitky. Ako sme vás už informovali, Marián Miezga má na konte jeden poriadne nepríjemný. Pri nakrúcaní totiž nešťastne spadol z koňa, ktorý sa splašil

Príjemné chvíle si naopak užili Lukáš Latinák a Juraj Kemka so sexi brušnou tanečnicou. A najnovšie má závideniahodnú skúsenosť už aj Robo Jakab. V Piešťanoch totiž nemohol obísť masážny stôl. Už samotný relax pod rukami odborníka je skvelý, no herec si túto aktivitu dokázal ešte vylepšiť. Sexi masérku prehovoril, aby sa zverila od jeho starostlivosti. 

„Ani sme sa nenazdali a už mali vymenené úlohy,” povedal nám so smiechom zdroj zo zákulisia. Jakab si tak vzal do parády slečnu, ktorá proti jeho dotykom ani najmenej neprotestovala. „Bez problémov si rozopla aj podprsenku,” prezradil náš informátor. Zamestnankyňa luxusného hotela si masáž od herca naozaj vychutnávala. Nakoniec ho dokonca pochválila, že je v tomto smere veľmi talentovaný. 

Tip: Pozrite si Vo štvorici po Slovensku na Markíze. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu