Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

SuperStarista Harich: Obrovský strach z vlastného prekvapenia!

Harich mal strach z vyplašeného koňa. Zobraziť galériu (12)
Harich mal strach z vyplašeného koňa.

BRATISLAVA - Hazarduje so zdravím! Mladý spevák Martin Harich (16), ktorý sa zviditeľnil druhou sériou Česko Slovenskej SuperStar, pokrstil včera večer v bratislavskom luxusnom hoteli svoj prvý album. Hostí pri tej príležitosti prekvapil netradičným príchodom. Ako nám prezradil, mal z neho strach.

Prekonal sa! Mladík pochádzajúci z Liptovského Mikuláša si vo štvrtok večer splnil svoj detský sen. Uviedol do sveta debutový album Príbeh snov, ktorý mu v bratislavskom hoteli bryndzou pokrstila speváčka Zuzana Smatanová. Miláčik najmä mladých fanúšičiek sa na svoj krst dostavil netradične - na bielom koni. A to z dôvodu, že album krstil deň pred svojimi meninami.

„To bol v podstate môj nápad. Ako inak som mal prísť, ak nie na bielom koni. Myslím si, že nie je nič originálnejšie, hoci to nie je to správne slovo, povedal Harich, ktorý mal však zo svojho prekvapenia - jazdy na koni, dosť veľké obavy.

Pri takom kvante ľudí, ktorí sa na krst dostavili, bolo zviera mierne vyplašené. „Vyzeral strašne nervózne. Bol som z toho úplne hotový, mal som strach. Sedel som na koni prvýkrát, ale povedal som si, že to musím spraviť. Mám ich veľmi rád. Išiel som do toho v plnom nasadení. Chvalabohu to dopadlo dobre. Dokonca som si na internete pozeral, ako treba zabrzdiť koňa, keby sa splašil,“ prezradil Martin.

Hoci mal superstarista z krstu albumu radosť, neužil si ho tak, ako plánoval. Trápila ho totiž choroba. „Nie je mi úplne najlepšie. Som zachrípnutý. Trošku ma to mrzí, pretože som sa neskutočne tešil. Nemôžem si to užiť kvôli chorobe. Už som takmer tri a pol týždňa na cestách, nahrával som klip a môj organizmus je vyčerpaný. Musím jemne zvoľniť,“  uzavrel spevák.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Martinom Harichom.

Harich

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu