Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rozborilove problémy s mozgom: Ďalší kolaps na lôžku!

Vilo Rozboril na nemocničnom lôžku Zobraziť galériu (3)
Vilo Rozboril na nemocničnom lôžku

BRATISLAVA – Zdravotné komplikácie ho neopúšťajú! Známy moderátor Vilo Rozboril (44) je už niekoľko dní hospitalizovaný v bratislavskej nemocnici na Mickiewiczovej ulici. Podľa najčerstvejších správ sa jeho stav bohužiaľ príliš nezlepšuje. Včera opäť odpadol.

Moderátor obľúbenej relácie Modré z neba zrejme strávi aj ďalšie dni pod dohľadom lekárov. Opäť sa mu totiž pohoršilo. „Dnes mal ďalší kolaps. O chvíľu ho napoja na 24-hodinový elektroencefalograf a budú zisťovať funkcie mozgu. Držte mu palce, nech všetko dobre dopadne,“ mohli si prečítať Rozborilovi priaznivci na jeho profile vytvorenom na sociálnej sieti. S Vilom sa topky.sk snažili niekoľkokrát skontaktovať, na naše esemesky však nereaguje.

Markizák skolaboval už v piatok počas nakrúcania relácie Modré z neba. Odvtedy leží v nemocnici na Mickiewiczovej ulici. „Vilo Rozboril je stále pod dohľadom lekárov,“ potvrdila naše informácie o hospitalizácii hovorkyňa televízie Markíza Oľga Dúbravská. Ďalšie pokračovanie Modrého z neba je v tejto chvíli otázne, všetko závisí od zdravotného stavu moderátora v najbližších dňoch.

Vila Rozborila v ťažkých chvíľach podporuje aj jeho priateľka a zároveň riaditeľka televízie Markíza Zuzana Ťapáková. „Ďakujem za podporu pre Vila. Včera som sa veľmi vydesila. Teraz je ešte na prístrojoch. Myslím si, že ho podpora od vás poteší. Ďakujeme obaja,“ napísala v sobotu večer na sociálnej sieti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu