Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Škandalózny štart Paneláku: Zo Slezáčka zabijak z Devínskej!

Herec Juraj Slezáček ako zabijak z Devínskej! Zobraziť galériu (7)
Herec Juraj Slezáček ako zabijak z Devínskej!

BRATISLAVA – Začali zostra! Televízia Joj v pondelok odštartovala ôsmu sériu obľúbeného Paneláku. Pre niektorých divákov však musel byť úvodný diel seriálu poriadne šokujúci. Do premiérovej časti totiž tvorcovia nepriamo zakomponovali minuloročný masaker Ľubomíra Harmana (†48) z Devínskej Novej Vsi. A to prostredníctvom herca Juraja Slezáčka, ktorý v modrých slúchadlách a so zbraňou v ruke lovil potkany.

Jeden z najobľúbenejších slovenských seriálov sa vrátil na televízne obrazovky. A Jojka sa pri tej príležitosti ihneď postarala o rozruch. Na svedomí to má postava Emila, ktorého stvárňuje herec Juraj Slezáček. Ten sa totiž v úvodnej epizóde objavil v úlohe lovca premnožených potkanov.

Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nemal na hlave slúchadlá a v ruke zbraň, čím nápadne pripomínal strelca Ľubomíra Harmana. Muža, ktorý má na svedomí minuloročný masaker v Devínskej Novej Vsi. Muža, ktorý  zastrelil 8 ľudí a 15-tich zranil.

Topky.sk preto v televízii Joj zisťovali, či bolo podľa nich vhodné, že si prostredníctvom lovu potkanov "zaspomínali" na udalosť, ktorá pred dvanástimi mesiacmi otriasla Slovenskom. „Panelák je seriál, ktorý má za úlohu divákov pobaviť. Preto niekedy spracuje vážne témy odľahčene," povedal topkám vedúci PR televízie Joj Jozef Gogola. „V tomto prípade skutočne nebol prvoplánovým úmyslom žart na úkor tragických udalostí. Išlo skôr o zobrazenie popleteného profesora, ktorý si neuvedomil, že poľovačkou na potkana so slúchadlami na ušiach môže vydesiť obyvateľov," vysvetlil Gogola.

Ktovie, či sa s takýmto spracovaním tragédie stotožňujú aj rodiny tých, ktorých sa smutná udalosť bezprostredne dotkla...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu