Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Trpké narodeniny Juraja Slezáčka: Strach z operácie a trápenie!

Juraj Slezáček dnes oslavuje sedemdesiatku. Narodeniny však majú pre neho trpkú príchuť. Zobraziť galériu (4)
Juraj Slezáček dnes oslavuje sedemdesiatku. Narodeniny však majú pre neho trpkú príchuť.

BRATISLAVA – Mal by sa tešiť, no smúti! Herec Juraj Slezáček, známy napríklad z jojkárskeho Paneláku, dnes oslavuje významné životné jubileum - 70. narodeniny. Tento dôležitý deň má však v prípade seriálového Emilka trpkú príchuť. Dôvod? Namiesto symbolického prípitku s priateľmi ho totiž čakajú nepríjemnosti spojené s dôležitým operačným zákrokom.

Takto si to nepredstavoval! Juraja Slezáčka, ktorý sa oddnes radí k čerstvým sedemdesiatnikom, sužujú v týchto dňoch nečakané zdravotné problémy. Herec má podľa našich informácií problémy s cievami a práve dnešný narodeninový deň by mal stráviť v nemocnici na plánovanom zákroku. Príčinou komplikácií je podľa našich informácií tiež fakt, že obľúbený umelec je tuhým fajčiarom. Aj tento zlozvyk sa vraj podpísal na jeho súčasnom zdravotnom stave. 

Keď sme sa s hercom v súvislosti s komplikáciami spojili, detaily o operácii zahmlieval. „Nemám dnes nič, žiadny zákrok,“ poznamenal Slezáček, ktorý však ťažkosti nepoprel. Kvôli nim dokonca neplánuje ani žiadnu veľkú oslavu svojho životného jubilea. „Možno v priebehu roka. Mám momentálne iné starosti,“ dodal so smútkom v hlase umelec. „Budem sám s manželkou a so psom,“ uzavrel tému narodeninového dňa seriálový Emilko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu