Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zomrel vizážista celebrít Alex: Podľahol zápalu pľúc!

Branislav Hromek, známy ako Alex.
Branislav Hromek, známy ako Alex.

BRATISLAVA – Obrovský šok! Včera večer okolo 22:00 nečakane zomrel mladý vizážista Branislav Hromek (†30), známy ako Alex. Podľa prvotných informácií mal podľahnúť zápalu pľúc. Jeho úmrtiu predchádzala desaťdňová hospitalizácia v jednej z bratislavských nemocníc.

Alex Branislav Hromek bol dvorným vizážistom mnohých známych tvárí zo Slovenska i z Čiech. Jeho služby využívali napríklad Dara Rolins, Adriana Sklenaříková, či Nora Mojsejová. O košickej podnikateľke bolo známe, že ju nesmel líčiť nikto iný, iba mladý make-up artista. K Alexovej klientele patrili i zahraničné celebrity. Napríklad Samantha Fox či Natasha Bedingfield.

Správa o úmrtí vizážistu sa začala šíriť včera večer po sociálnej sieti Facebook rýchlosťou blesku. Mnohí jeho priatelia a známi vyjadrovali úprimnú sústrasť. „Dnes som na neho myslela. Chcela som mu zavolať, ale nestihla som. A už tu nie je. Ak chcete niekomu niečo povedať, neodkladajte to... Možno už nebudete mať šancu,“ napísala riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová na margo Alexovho úmrtia. Ten údajne podľahol zápalu pľúc.

Z Alexovej náhlej smrti je nešťastná aj podnikateľka Nora Mojsejová. „Včera nám písala jeho mamka. Celý deň som mala zvláštny pocit. No ani vo sne by mi toto nenapadlo. Som z toho na máry, Alex pre mňa veľmi veľa znamenal," povedala nám. Ako tiež dodala s vizážistom boli v kontakte. „Stále mi zavolal  a rozprávali sme sa. Toto je pre mňa strašné. Alex, spi sladko," znejú posledné slová Košičanky pre mladého vizážistu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu