Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dara Rolins konkurovala misskám: Ukázala bruško a naprataný zadok!

Dara Rolins ukázala vypracované brucho. Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins ukázala vypracované brucho.

BRATISLAVA - Ako jedna z nich! Speváčka a mamička dvojročnej dcérky Laury Dara Rolins (38) spievala na tohtoročnej Miss Universe SR. Spolu s tanečníčkami bola odetá do podprsenky, sexi krátkej vesty a obtiahnutých legín. Plavovláska si to však môže dovoliť. Figúrou by mohla konkurovať ktorejkoľvek finalistke!

Ukázala bujný dekolt a vyšportované brucho! Dara Rolins má takmer štyridsať, ale... Na sobotňajšej súťaži krásy Miss Universe SR vystúpila v mladistvom outfite. Ten zvýrazňoval jej dokonalé krivky. V zlatej podprsenke a v krátkej ružovej vestičke odhalila časť svojho poprsia i svalnaté bruško. Ani zadok nebol na zahodenie. V zlatých obtiahnutých legínach ho poriadne zvýraznila a páni sa tak mali na čo pozerať.

Speváčka takmer zatienila aj hlavné hviezdy večera. Dievčatá, ktoré pred súťažou museli na svojich postavách poriadne zamakať, určite blondínke ticho závideli. A to by niektorým mohla byť Rolins doslova aj mamou.

Dara v podobnom dráždivom outfite moderovala pred viac ako dvoma rokmi hudobnú šou Slávik. Vtedy ale namiesto vyšportovanej postavy ukázala až príliš vychudnuté telo s trčiacimi rebrami. Našťastie, teraz je všetko inak a speváčke to neskutočne pristane. Veď posúďte sami. Fotografie nájdete v našej GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu