Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Súťaž o najlepšie VIDEO maturantov: Dajte svoj hlas tomu NAJ!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: youtube, topky.sk)

BRATISLAVA - Obdobie stužkových je v plnom v prúde a do redakcie Topiek prišlo viacero videí našich budúcich maturantov, v ktorých sa originálnym spôsobom lúčia so stredoškolskými časmi. Čitatelia mali možnosť rozhodnúť, ktoré z nich ich oslovilo najviac po stránke technickej aj obsahovej a vybrali tak triedu, ktorá od nás dostane peknú odmenu. Hlasovanie sme dnes ukončili a víťazom sa stala 5.B z Hotelovej akadémie v Košiciach. V blízkej dobe ju budeme kontaktovať.

Vaše tipy

1. Cirkevné gymnázium sv. Františka z Assisi vo Vranove nad Topľou - IV. AG

Video sme pred časom vďaka jeho spracovaniu označili za hollywoodske a podľa počtu získaných lajkov sa dá povedať, že sa naozaj páčilo. Oplýva totiž akčnými prvkami profesionálnych filmov a aj z takej obohranej témy, ako je kradnutie triednej knihy, sa vranovským študentom podarilo urobiť pútavý príbeh, v ktorom nechýba napätie, trocha toho "násilia" či únos učiteľky.

2. Hotelová akadémia v Košiciach - 5.B

Video bolo označené ako najhudobnejšie kradnutie triednej knihy, ktoré sa zatiaľ naskytlo. Vyskladané je z približne 30 anglických piesní, ktoré spájajú dej do zábavného celku a študenti sa pri jeho tvorbe naozaj vyšantili. Priestor dali aj svojej triednej pani učiteľke, ktorá nemala problém sa štylizovať aj do trochu inej polohy, ako len sedenie za katedrou.

3. Gymnázium sv. Andreja v Ružomberku - 4.B

"Nezničiteľná triedna kniha. Na jej zničenie sú povolaní tí najlepší: Charlieho anjeli, agentky, bifloši, Harry Potter, Addams family a doktori :D ;)" znie popis k videu a jedno dievča z triedy nám napísalo, že na toto intro k stužkovej sú patrčne hrdí. Napriek tomu, že vzniklo pod tlakom a na poslednú chvíľu, sa podľa študentov rozhodne vydarilo.

4. Obchodná akadémia v Ružomberku - 4. B

Video svojej triedy by rád zviditeľnil aj Michal, ktorý nám ho poslal do redakcie s nasledujúcim odkazom: "Ľudia, ktorí ho doteraz videli nemali žiadne negatívne ohlasy naň, tak dúfame, že sa bude páčiť. Chceli by sme ho venovať našej triednej pani profesorke, ktorá si v ňom zahrala hlavnú úlohu. Radi by sme jej poďakovali za to, že to s nami vydržala, za to, že pri nás stojí v každej chvíli, zachraňuje nás zo všetkých problémov a je nám oporou."

5. Hotelová akadémia v Liptovskom Mikuláši - V. A

Na zaujímavé kulisy vsadili študenti z Liptovského Mikuláša, ktorí sa pustili do stužkového intra naozaj s odvahou. Nechýba v ňom ženská krása, ani natáčanie v kostole či bager vo vedľajšej úlohe.

Súťaž o najlepšie VIDEO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu