Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Hrôzostrašne vyzerajúca nehoda v Bratislave: Škodovka na streche, zranené dieťa!

V prevrátenom aute ostalo uviaznuté aj dieťa Zobraziť galériu (6)
V prevrátenom aute ostalo uviaznuté aj dieťa (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA – Dnes krátko pred obedom došlo na Pražskej ulici v Bratislave k hrozivo vyzerajúcej nehode. Zrejme kvôli nepozornosti vodičky (30) tam skončilo na streche osobné auto Škoda Octavia, v ktorom bolo aj dieťa!

Vaše tipy

Ako informoval hovorca záchranárov Boris Chmel na mieste sú dvaja zranení, jeden dospelý a jedno dieťa. "Dvojročné dieťa bolo prevezené do nemocnice na pozorovanie. Vodička utrpela pri dopravnej nehode ľahké zranenia a taktiež bola prevezená do nemocnice," potvrdil bratislavský policajný hovorca František Peczár.

K hrôzostrašnej havárii došlo niekoľko metrov od Predstaničného námestia v smere do centra mesta o 11:32. Žena (30) za volantom Škody Octavia údajne tesne pred nehodou podávala bálon dieťaťu sediacemu v autosedačke a v tom vrazila do odstaveného auta. "Pravdepodobnou príčinou dopravnej nehody bolo, že 30 ročná vodička sa dostatočne nevenovala počas jazdy vedeniu vozidla v dôsledku čoho došlo k zrážke s odstaveným motorovým vozidlom Ford Transit," dodal Peczár.

V dôsledku zrážky sa Škoda Octavia prevrátila na strechu a dieťa aj s matkou v ňom ostali uväzenené. Z vozdila ich vyslobodzovali zasahujúci hasiči a záchranári oboch previezli do nemocnice. Alkohol pred nešťastím žena nepila. "Škoda na motorových vozidlách bola predbežne vyčíslená na 9.000,-€. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia," uviedol hovorca.

 

Hrozivo vyzerajúca havária na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

 

Na mieste nehody sa okamžite začali tvoriť zápchy a premávka je obmedzená. "Doprava je obmedzená v oboch smeroch na jeden jazdný pruh. Z uvedeného dôvodu žiadame účastníkov cestnej premávky, aby v danom úseku zvýšili svoju pozornosť a riadili sa pokynmi polície, prípadne sa danému úseku úplne vyhli," informoval bratislavský policajný hovorca František Peczár.

 

Hrozivo vyzerajúca havária na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

 

Hrozivo vyzerajúca havária na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu