Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nadávky a takmer tisíc nervóznych nakupujúcich: Postarali sa o to 50-percentné zľavy!

Malacký supermarket sa premenil na bojisko kvôli 50-percentným zľavám. Zobraziť galériu (4)
Malacký supermarket sa premenil na bojisko kvôli 50-percentným zľavám.

MALACKY – Ďalší z radu extrémnych nákupov! Takmer tisícka Malačanov si vyskúšala nočné nakupovanie s 50-percentnými zľavami v supermarkete Kaufland. Jedna z hlavných ulíc v Malackách zostala beznádejne upchatá, nájsť miesto na parkovanie bolo takmer nemožné.

V noci na štvrtok sa supermarket na Záhorí premenil na tri hodiny na bojisko, kde sa každý snažil získať pre seba čo najviac a za čo najvýhodnejšiu cenu. „Najkrajšie bolo, keď po sebe pokrikovali dvaja nakupujúci. Tu je niečo za 19 centov! A čo to je? Neviem, ale je to lacné!,“ priblížil situáciu v supermarkete čitateľ Peter. Ľudia podľa neho brali všetko, čo bolo v zľave, z toho asi polovica sortimentu o 50 % lacnejšia.

Jedinečná akcia spôsobila, že v noci pred otvorením o 23:00 vznikali pred obchodom prvé strkanice, ktoré vyústili do slovných útokov. Ľudia sa medzi nákupnými vozíkmi nevedeli ani pohnúť a doslova sa zasekávali vo dverách. „SBS-kari nezvládali dav tlačiť späť a tým nejako korigovať ľudí,“ dodal Peter. Regály sa vyprázdňovali rýchlo, pri pokladniach čakal pol hodinu. Počas nákupnej horúčky nedošlo k žiadnemu nešťastiu a ľudia napokon odchádzali s preplnenými vozíkmi spokojne domov.

Nákupný ošiaľ v Malackách

Kaufland v Malackách

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu