Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Naháňačka ako z filmu: Zdrhol revízorom, happyend však chýbal!

Revízori naháňajú čierneho pasažiera
Revízori naháňajú čierneho pasažiera

BRATISLAVA – Utiekol bratislavským revízorom a všetko zaznamenala kamera! Mladík, ktorému sa nepozdávalo, že za svoju jazdu na čierno musí zaplatiť pokutu, predviedol v stredu v Devínskej Novej Vsi okrem svojich rýchlych nôh aj kvalitné akrobatické schopnosti. Tie mu však na úspešné zavŕšenie akcie nestačili.

Neslávne známa bratislavská mestská časť Devínska Nová Ves opäť zaujala. Na internete sa objavilo video, na ktorom autor zachytil útek čierneho pasažiera a márnu snahu revízorov dolapiť ho. Tí na zastávke najprv starostlivo spisujú pokutu, pričom sa mladík snaží neoblomných pánov zrejme presvedčiť, nech ho pustia bez zaplatenia, čo samozrejme nechcú dopustiť. Nervózne prešľapuje z nohy na nohu a v rýchlosti kuje plán, ako utiecť.

V nestráženej chvíli, keď si chudší z revízorov vybavuje telefonát a nedáva pozor, sa dá na útek, pričom druhý revízor ho nestačí zachytiť a tak rýchlo prebieha cez cestu. Neďalekú terasu zrejme pozná veľmi dobre a pôsobí tak, akoby vyliezť na betónovú konštrukciu neskúšal prvý raz. Bezradný zavalitý revízor ho prenasleduje, jeho snaha je však márna. Podobne aj chudý revízor, ktorý si až po chvíli všimne, že mladík ušiel.

Naháňačka ako z filmu však pre chlapca na úteku neskončila šťastne. Ten si totiž zrejme zabudol doklady u revízorov, čo si uvedomil až neskôr. „Všetci traja bežali, potom prestali a zrazu sa všetci zase stretli,“ uviedol pre Topky svedok celej situácie. Keby mal chlapec doklady so sebou, prekvapení revízori by ho už nenašli.

Revízori nie sú v Bratislave veľmi obľúbení. Dokonca vznikla facebooková skupina Galéria revízorov, v ktorej cestujúci zverejňujú fotografie neobľúbených vyberačov pokút, aby si ostatní mohli obzrieť ich tváre a tak sa im prípadne vyhnúť.  

Útek pred revízormi

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu