Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Premiéra VIDEOklipu! Bagárová v strese z Opatovského: Mala som z neho strach!

Robo Opatovský a Monika Bagárova Zobraziť galériu (15)
Robo Opatovský a Monika Bagárova

BRATISLAVA – Rozšíril počet svojich žien! Spevák Robo Opatovský (38) nedávno dokončil svoj nový videoklip k skladbe Prší. Pieseň naspieval spolu s českou kráskou z Česko Slovenskej SuperStar Monikou Bagárovou (16). Exkluzívnu premiéru videoklipu si môžete pozrieť tu na topkách.

Známy slovenský muzikant, ktorý len nedávno nahral nový videoklip k svoje piesni Niečo máš, kde si hlavnú rolu zahrala Lucia Senášiová, prichádza s ďalšou novinkou. Na hudobnú scénu sa dostáva aj videoklip k piesni Prší. Po Jane Kirschner, Lucii Vondráčkovej, Ilone Csákovej a Beáte Dubasovej si tentoraz vybral pre spoluprácu mladučkú nádejnú českú speváčku Moniku Bagárovú. V jeho nahrávacom štúdiu tak v priebehu jedného dňa vzniklo z pesničky Prší unikátne dueto, v ktorom aj Monika spieva po slovensky.„Je Moraváčka, slovenčina jej nerobí problémy. Nahrávanie išlo veľmi dobre, naše hlasy do seba naozaj kompaktne zapadli. Bude to určite vydarený song,“ tvrdil spevák.

Sympatická brunetka priznala, že bola zo svojho slovenského kolegu a z práce v štúdiu mierne vystresovaná. „Mala som trochu strach pred naším prvým stretnutím s Robom, no porozumeli sme si veľmi dobre. Obaja máme radi jazz, soul aj R’n’B. Ďakujem za možnosť zaspievať si s Robom,“ povedala Bagárová, ktorá sa vo videoklipe nápadne podobá na svetoznámu Rihannu.

Robo sa netají tým, že v budúcnosti by s Monikou mohol spolupracovať aj na jej albume. Nevylučuje, že by jej napísal ďalšie pesničky. „Je veľmi talentovaná, výborne cíti muziku. Ak bude na sebe pracovať, má šancu stať sa česko-slovenskou hviezdou,“ prezradil Opatovský, ktorý v priebehu týždňa stihol nakrútiť až dva videoklipy, čo sa zatiaľ žiadnemu slovenskému interpretovi nepodarilo. Rozpočet na oba klipy - Niečo máš s Luciou Senášiovou a Prší s Monikou Bagárovou, bol 20 tisíc eur.

VIDEO: Deut Roba Opatovského a Moniky Bagárovej-skladba Prší



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu