Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obrovský trapas primátora Nesrovnala: SDKÚ, KDH, Smer, Fico, J&T, Penta do pi*e, teraz sa kajá!

Ivo Nesrovnal Zobraziť galériu (2)
Ivo Nesrovnal (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Chvíľka "uvoľnenia" a škandál je na svete. Za zatvorenými dverami miestnosti Iva Nesrovnala sa vulgárne nadávalo. Dokonca mladík z tímu nového primátora na kameru poslal všetkých do pi*e. Šéf Bratislavy sa za to teraz ospravedlňuje!

Obrovský trapas sa stal Ivovi Nesrovnalovi počas volebnej noci. Chcem sa veľmi úprimne ospravedlniť za vulgárne prejavy mladého člena nášho tímu, ktoré zachytili niektoré televízie. Bola to mimoriadne náročná kampaň a jeden mladý muž si zvolil túto neprimeranú formu "uvoľnenia"," napísal na Facebook Nesrovnal.

Markíza nachytala v jeho štábe spŕšku vulgarizmov. "SDKÚ, KDH, Smer, Fico, J&T, Penta do pi*e" alebo "všetkých sme ich rozje**li", ozývalo sa v jeho miestnosti. Aj mladík, ktorý odtiaľ vyšiel s pohárikom v ruke, nikoho nešetril. "Nech idú do pi*e", nechal sa počuť na plné ústa. Teraz sa nový primátor kajá!

 

Mladík si servítku pred ústa nedával. "Všetkých sme rozje**li, nech idú do pi*e", hovoril pravdepodobne v podnapitom stave.

Bol to tento mladík, ktorý patril do Nesrovnalovho štábu
Zobraziť galériu (2)
Bol to tento mladík, ktorý patril do Nesrovnalovho štábu  (Zdroj: TV MARKÍZA)

"Ako som však už povedal v živom vstupe jednej televízie, v kampani sme stáli proti všetkým politickým stranám, finančným skupinám a trochu aj médiám, takže po ohlásení nášho víťazstva podľahol svojim emóciám, za čo sa ešte raz ospravedlňujem," zareagoval Nesrovnal na sociálnej sieti.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu