Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Identita strelca z Lamača odhalená: Prominentný synáčik, ktorý poslal do p*če Fica, J&T a Pentu!

Mladý Juraj svojej rodine zatiaľ nerobí najlepšie meno. Zobraziť galériu (7)
Mladý Juraj svojej rodine zatiaľ nerobí najlepšie meno. (Zdroj: Facebook, repro TV Markíza)

BRATISLAVA – Prominentná rodina Krúpovcov musí opäť riešiť prešľap jedného z najmladších členov. Dnes ráno sme vás informovali o bezohľadných mladíkoch, ktorí zo zábavy strieľali air-softovou zbraňou po Bratislavčanoch z idúceho auta, až kým ich na Lamačskej ceste nechytili policajti. Exkluzívne zábery odhalili, že medzi „vtipkármi“ bol aj syn starostu Záhorskej Bystrice, zároveň synovec milionára Pavla Krúpu.

Známy slovenský biznismen Pavol Krúpa, šéf investičnej skupiny Arca Capital, dnes patrí vďaka svojím „kšeftovacím schopnostiam“, ako ich sám pomenoval, medzi milionárov. Horšie na tom nie je ani jeho brat Jozef Krúpa, bývalý novinár a podnikateľ, ktorý sa stal starostom Záhorskej Bystrice. Práve jeho syn Juraj je však riadny kvietok!

Na sociálnej sieti Juraj zdieľa aj videá, v ktorých vodiči vystrájajú všelijaké kúsky, očividne sa s kamarátmi inšpirovali.
Zobraziť galériu (7)
Na sociálnej sieti Juraj zdieľa aj videá, v ktorých vodiči vystrájajú všelijaké kúsky, očividne sa s kamarátmi inšpirovali.  (Zdroj: Facebook, repro TV Markíza)

Keď v novembri 2014 Ivo Nesrovnal vyhral komunálne voľby a stal sa primátorom, jeden z členov jeho tímu narušil príjemnú atmosféru volebnej noci vulgárnymi vyjadreniami smerom k opozícii. Išlo práve o Juraja Krúpu, ktorý vybehol pred novinárov s naozaj nevhodnými výrokmi: „SDKÚ, KDH, Smer, Fico, J&T, Penta do pi*e!“

Juraj si pekne zavaril už počas svojej práce vo volebnom tíme Iva Nesrovnala.
Zobraziť galériu (7)
Juraj si pekne zavaril už počas svojej práce vo volebnom tíme Iva Nesrovnala.  (Zdroj: Facebook, repro TV Markíza)

Pri tomto, ako aj ďalších nevhodných komentároch, ho nachytala televízia Markíza: „Všetkých sme ich rozje*ali, nech idú do p*če!“ Za jeho správanie sa neskôr musel ospravedlniť aj sám Nesrovnal: „Chcem sa veľmi úprimne ospravedlniť za vulgárne prejavy mladého člena nášho tímu, ktoré zachytili niektoré televízie. Bola to mimoriadne náročná kampaň a jeden mladý muž si zvolil túto neprimeranú formu "uvoľnenia".“

Mladý Juraj svojej rodine
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook, repro TV Markíza)

Teraz sa mladík previnil opäť, a znova veľmi nevhodným spôsobom. Volali sme do kancelárie jeho otca Jozefa Krúpu, aby sme zistili, ako sa na celú vec pozerá a či schvaľuje takéto správanie svojho syna, no zatiaľ sa nám ho nepodarilo zastihnúť. Juraj alebo niektorí z jeho kamarátov podľa televízie JOJ včera strieľal z airsoftovej zbrane na plastové guličky kalibru 6 až 8 milimetrov. Jeden z mladíkov pálil na terč, ktorý držal ďalší kamarát. Tretí to celé nakrúcal na mobil. 

Identita strelca z Lamača
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru SR podrobne opísala, ako celý incident so streľbou vznikol"Prostredníctvom volania na linku 158 sme včera predpoludním prijali viacero oznámení, že neznáme osoby z tmavého SUV na bratislavských EČV strieľajú po ľuďoch na rôznych miestach Bratislavy. Po preverení oznámenia a vykonanom šetrení policajti zistili, že sa má jednať o motorové vozidlo zn. Toyota Hilux."

Identita strelca z Lamača
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Polícia začala celú vec okamžite prešetrovať, okolo 11:30 potom pohotovostná motorizovaná jednotka spozorovala podozrivé auto, ktoré zastavili a štyroch mladíkov vo vnútri preverili. "Pri kontrole policajti spozorovali vo vozidle air-softovú zbraň, a tak vzniklo podozrenie, že osádka motorového vozidla zn. Toyota, po ktorom polícia pátrala, pozostáva práve z tých osôb, ktoré na miestach verejnosti prístupných z nej mali strieľať. Dvaja muži vo veku 19 rokov, tretí vo veku 20 rokov a štvrtý vo veku 22 rokov, všetci bytom Bratislava, boli pre podozrenie z protiprávneho konania obmedzení na osobnej slobode a eskortovaní na príslušné policajné oddelenie." O ďalšom postupe polície vás budeme informovať.

Identita strelca z Lamača
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Ak sa svedkovia udalosti neobrátia na políciu, môže sa stať, že mladíci vyviaznu len s priestupkom, výška ich trestu bude v takom prípade závisieť aj od výšky spôsobenej škody. V tejto súvislosti preto polícia žiada svedkov uvedeného konania, aby sa polícií prihlásili prostredníctvom volania na bezplatnú linku 158. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu