Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nahá s Luciou Bílou v erotickom filme: Škandálik Bartošovej policajnej vyšetrovateľky!

Kamila Roubalová (vpravo) sa odhalila vo filme spolu s Luciou Bílou (vľavo hore) a Yvettou Blanarovičovou (vľavo dole). Zobraziť galériu (23)
Kamila Roubalová (vpravo) sa odhalila vo filme spolu s Luciou Bílou (vľavo hore) a Yvettou Blanarovičovou (vľavo dole).

PRAHA - Slunce, seno nebolo jediné! Vyšetrovateľka smrti Ivety Bartošovej (†48) sa pod dievčenským menom Kamila Roubalová (41) vyzliekla pred kamerami už rok predtým, než tak urobila v kultovej trilógii Zdeňka Trošku. Jej nahé telo sa mihlo vo filme Skúškové obdobie, kde o erotické scény nebola núdza. Hlavný hrdina mal pestrý sexuálny život a vďaka tomu sa v jeho posteli predviedla aj speváčka Lucie Bílá (48). Dokonca sa na šteklivé nakrúcanie nechala nahovoriť aj herečka so slovenským pôvodom Yvetta Blanarovičová (50).

Chcela byť herečka! Vyšetrovateľka smrti Ivety Bartošovej sa pred kariérou u polície snažila uplatniť vo svete filmu. Skúšala to v snímkach Zdeňka Trošku, ktorého evidentne najviac upútalo jej telo. Ako sme totiž informovali na topkách, s odhalenými prsiami sa v roku 1991 promenádovala v Slunce, seno, erotika.

Nebola to však jej prvá úloha. Za slobodna sa volala Kamila Roubalová a okrem kultovej trilógie má na konte aj film Skúškové obdobie z roku 1990. A (ne)prekvapivo je v ňom tiež odhalená. Jej postava Ilona sa na internáte stará o plné bruchá svojich spolužiakov, no nie celkom zadarmo. Za odmenu chce chlapa do postele. K tomu vyvolenému potom prichádza v osuške, ktorú zhodí na zem a odhalí svoje prsia aj rozkrok čiastočne zakrytý rukou. 

Kamila však nebola jediná žena, ktorá sa objavila v eroticky ladených scénach. V posteli hlavného hrdinu sa predviedla aj Lucie Bílá v sexi korzete a podväzkoch, ale tiež úplne nahá rodáčka z Bojníc Yvetta Blanarovičová. Pozrite sa na to v GALÉRI>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu