Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bartošovej hriešna policajtka zo Slunce, seno, erotika: Potrestali ju!

Vyšetrovateľka Kamila M., ktorá sa objavila v trilógii Slunce, seno, erotika, bola vraj z prípadu odvolaná. Zobraziť galériu (5)
Vyšetrovateľka Kamila M., ktorá sa objavila v trilógii Slunce, seno, erotika, bola vraj z prípadu odvolaná.

PRAHA - Porušila pravidlá?! Na pondelkovej rozlúčke s Ivetou Bartošovou (†48) sa objavila aj vyšetrovateľka jej samovraždy Kamila M. Hoci sa snažila dostať do smútočnej sály, nedarilo sa. Pobehovala teda od jedných dverí ku druhým, vďaka čomu neunikla pozornosti médií. A ani nadriadených. Podľa správ z Čiech bola v krematóriu bez ich vedomia, preto ju vraj z prípadu odvolali. O deň na to sa zas všade objavili jej zábery s holými prsiami z kultovej trilógie Slunce, seno... Na polícii z nej tak v týchto dňoch radosť nemajú.

Zavarila si! Kamila M. je vyšetrovateľka, ktorá od 29. apríla zbierala dôkazy k tomu, či má niekto podiel na samovražde Ivety Bartošovej. Pri svojom pátraní sa však dopustila aj kroku vedľa. V pondelok totiž dorazila do strašnického krematória, kde prebiehala rozlúčka so zosnulou. Toto jej konanie bolo naozaj neobvyklé. Polícia totiž zvyčajne navštevuje pohreby len v prípade vrážd. Zaujímavé je, že tentoraz išlo vraj o osobné pozvanie od pozostalého Josefa Rychtářa. Vďaka tomu môže ísť o konflikt záujmov, čo si myslí aj odborník z policajnej brandže. „Podľa môjho názoru je to zle, ide zrejme o nejakú osobnú zainteresovanosť, ktorá budí pochybnosti o objektivite vyšetrovania,” povedal pre Blesk bývalý elitný vyšetrovateľ Josef Doucha. 

K rovnakému názoru zrejme došlo aj vedenie kriminálky. „Bola tam bez vedomia nadriadených. Z prípadu ju v utorok odvolali,” tvrdí zdroj portálu Extra.cz. Citovaný človek vraj patrí do policajných kruhov a jeho správy bývajú spoľahlivé. Keď sme sa od kompetentných v Čechách snažili získať jednoznačnú odpoveď, dostalo sa nám diplomatickej reakcie. „Vyšetrovanie úmrtia 48-ročnej ženy z Uhříněvsi stále pokračuje, pričom hlavným vyšetrovateľom tejto udalosti je od samého začiatku vedúci 1. oddelenia všeobecnej kriminality Služby kriminálnej polície a nie radová kriminalistka tohto oddelenia,” povedala nám hovorkyňa Andrea Zoulová. Priamej otázke o tom, či bola Kamila M. odvolaná, sa vyhla. Zdá sa teda, že ryšavka zrejme naozaj o prípad prišla. 

A akoby jeden „prúser” nestačil, v stredu vyšlo najavo, že vyšetrovateľka má pikantnú minulosť. Ako osemnásťročná sa totiž vyzliekla vo filme Slunce, seno, erotika. Nekompromisná a vraj veľmi schopná kriminalistka tak bude musieť zrejme čeliť viacerým úškľabkom od kolegov, ale aj od obvinených.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu