Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Atai, v Talente si predviedol obkukanú šou!

Atai Omurzakov
Atai Omurzakov

BRATISLAVA – Ako cez kopirák! Absolútny víťaz tretieho semifinálového kola šou Česko Slovensko má talent nie je v šoubiznisovej brandži nijakým nováčikom. Atai Omurzakov (21) sa totiž pretancoval do finále rovnakej súťaže aj na Ukrajine. Zaujímavé je, že u východných susedov predviedol tú istú choreografiu a tiež scénu ako u nás. Nedal si teda žiadnu námahu, aby ukázal slovenským a českým divákom niečo nové.

V nedeľu večer sa do finále jojkárskej talentovej šou prebojoval rodák z Kirgizska. Atai Omurzakov ohúril divákov a tiež porotu robotickým tancom, pri ktorom sa inšpiroval animovaným filmom Wall E. Excelentné vystúpenie postavilo celú Inchebu na nohy, Lucie Bílá sa dokonca neubránila slzám. Bola taká dojatá, že nedokázala ohodnotiť tanečníka bezprostredne po tom, čo ukázal svoje číslo. 

Galéria: Atai Omurzakov v semifinále šou Česko Slovensko má talent

Aj keď Atai rozhodne predviedol jedno z divácky najatraktívnejších vystúpení, pocit z postupu do finále si neužíval po prvýkrát. Tento rok sa totiž o priazeň divákov uchádzal aj v Talente u našich východných susedov. Zaujímavosťou pri tom je, že v semifinálovom kole použil navlas rovnakú choreografiu, kostým aj kulisy.  Videozáznam z ukrajinskej šou je jasným dôkazom toho, že sa pre slovenského diváka vôbec nepokúšal obohatiť svoju šou novými prvkami. Spoliehal sa zrejme na fakt, že jeho číslo je u nás neopozerané.

Galéria: Atai Omurzakov sa s navlas rovnakým číslom pokúšal preraziť v ukrajinskom Talente

Atai však nie je jediným účastníkom relácie Česko Slovensko má talent, ktorý v šou predvádza divácky osvedčené triky. Rovnakú stratégiu zvolil aj profesionálny prehĺtač predmetov Stevie Starr. Aj japonský samuraj Ryan Hayashi bol ostrieľaný mnohými kastingami či dokonca vystúpením v Las Vegas. So svojím mečom sa však do finále nepresekal. O titul najväčšieho talentu Česka a Slovenska tak nakoniec zabojujú „len“ dvaja cudzinci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu