Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žitný po roku: Návrat na obrazovku! Sfilmujú, ako zabil dieťa?!

Rastislav Žitný a Tomáško Žilavý. Zobraziť galériu (4)
Rastislav Žitný a Tomáško Žilavý.

BRATISLAVA – To je sila! Vyzerá to tak, že tragická nehoda Rasťa Žitného (32), pri ktorej vyhasol život Tomáška Žilavého († 5), dostane po roku filmovú podobu! Topky.sk vypátrali, že Jojka pripravuje do svojho seriálu Ako som prežil diel, ktorý má s touto drámou až priveľa spoločného.

Nešťastie neďaleko Rohožníka s dátumom 29. júna 2008 navždy zmenilo život Rasťovi Žitnému a rovnako tak aj rodine Žilavých. Najnovšie sa zdá, že udalosti okolo nečakanej smrti malého Tomáška po roku doslova ožijú.

Predposledná epizóda zo série jojkárskych príbehov Ako som prežil má totiž až nápadne podobný priebeh s prípadom havárie niekdajšej markizáckej hviezdy. Topky.sk zistili, že tvorcovia v spomínanej časti zobrazia úspešnú celebritu po vážnej dopravnej nehode, ktorá spôsobila vo vysokej rýchlosti smrť dieťaťa.

Na Kolibe však paradoxne spojitosť so Žitným vylúčili. „Televízia JOJ odmieta, že ide o tento prípad,“ povedala topkám hovorkyňa Jojky Tatiana Tóthová. Takéto stanovisko zaujali aj napriek tomu, že podobnosť so Žitného nehodou je až príliš nápadná.

Nielenže sa diel s názvom Celebrita objaví vo vysielaní Jojky len devätnásť dní pred tým, ako od osudného dňa uplynie rok, ale "spojítko" možno nájsť aj v tom, že médiá urobia z hlavnej postavy vraha. A práve takéto prívlastky si vyslúžil Rasťo Žitný nielen od smútiacej rodiny Žilavých, ale aj od médií.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu