Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ľubomír Karásek: Ďalšia autonehoda!

Ľubomír Karásek
Ľubomír Karásek

TRNAVA – Bývalý moderátor Ľubomír Karásek (50) mal opäť autonehodu. Zrážka s druhým autom mu spôsobila početné zranenia.

Pri obci Zavar neďaleko Trnavy sa Karáskov Fiat zrazil s Daewoom. Podľa našich informácií mal dať vodič Daewa Karáskovi prednosť, čo sa však nestalo a nasledoval náraz. Bývalý moderátor markizáckeho spravodajstva skončil s polámanými rebrami a narazenou slezinou. Momentálne leží na traumatológii v trnavskej nemocnici.

Bohužiaľ, s nikým kompetentným sa nám v nemocnici spojiť nepodarilo. "Prepáčte, na žiadnej klapke to neberú," povedala nám spojovateľka. To, že mal Karásek nehodu, nám však potvrdila trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. "V tejto chvíli vám to viem potvrdiť. Bližšie informácie však poskytneme zajtra v tlačovej správe," povedala nám. Oveľa viac sme sa nedozvedeli ani od Lucie Karáskovej. "Nehnevajte sa, ale nebudem sa k ničomu vyjadrovať. Manžel je v stave, že môže komunikovať," naznačila, že nehoda našťastie nebola až taká vážna. Mobilné číslo samotného Karáska je však nedostupné.

Prvá vážna nehoda sa Karáskovi stala vo februári 2005 medzi Sencom a Trnavou. Na diaľnici narazil do betónových zátarás a v bezvedomí ho previezli do trnavskej nemocnice. Karáskova nehoda mala také vážne dôsledky, že sa musel odznova učiť rozprávať, čítať i písať. Markíza ho síce neskôr opäť prijala na moderátorský tréning, no miesto v správach po boku Marianny Ďurianovej mu už nevrátili. Nahradil ho Rasťo Žitný (31), ktorý tento rok pri autonehode zabil malého chlapca.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu