Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO šialenca na mercedese, ktorý blokoval sanitku, obletelo svet: Nepochopiteľné slová po čine

Za volantom sedel Boris Záhumenský Zobraziť galériu (4)
Za volantom sedel Boris Záhumenský (Zdroj: Foto: Youtube, Facebook)

TRENČÍN - O videu, ktoré cez víkend otriaslo celým Slovenskom, už hovoria aj svetové médiá. Vodič na mercedese jazdil hlava-nehlava pred sanitkou, ktorá ratovala ľudský život. Vysvitlo, že za volantom luxusného auta sedel občiansky aktivista za KDH Boris Záhumenský a jeho vysvetlenie je prinajmenšom zarážajúce.

Video nasnímala posádka sanitky, ktorá prevážala pacienta do trenčianskej nemocnice. Cestu im "razil" arogantný vodič.  Zbytočne ohrozoval a obmedzoval ostatných účastníkov cestnej premávky. Čo je najšokujúcejšie, blokoval sanitku, ktorá mala zapnuté výstražné znamenia. 


Prečítajte si aj:

VIDEO najväčšej arogancie na slovenských cestách: Chrapúň v mercedese vyblokoval húkajúcu sanitku!


"Polícia sa videom zaoberá a vyhodnocuje ho, v zmysle zákona rozhodneme o ďalšom postupe. Vec budeme konzultovať aj s Okresnou prokuratúrou v Trenčíne," informovala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová. 

VIDEO šialenca na mercedese,
Zobraziť galériu (4)

Šokujúce vysvetlenie šoféra

Vodič má na celú situáciu vysvetlenie. Podľa jeho slov si myslel, že v aute umiera pacient a záchranárom chcel v dobrej viere raziť cestu. "Som predbehol túto sanitku, zapol som výstražné svetlá, plus som trúbil a snažil som sa im uvoľniť cestu," povedal vodič pre televíziu Markíza. Vodiči sanitiek sú ale na jazdu v kritických situáciách školení, majú špeciálny výcvik. "Trúfal som si na takú jazdu, ale vedel som, že riskujem tým svoj život," doplnil. Jazdu arogantného vodiča ukončila zápcha na križovatke.  

Video má na sociálnej sieti už takmer 22 tisíc zdieľaní. Užívatelia nešetria komentármi, ktoré "obetavého" vodiča rozhodne nepotešia. Od sobotňajšieho zverejnenia na internete ho už videlo takmer 83 tisíc ľudí. 

VIDEO šialenca na mercedese,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Youtube, Facebook)

Pozrite si video bezohľadnej jazdy "obetavého" vodiča

Viac o téme: MercedesSanitkaJazda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu