Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Šialenec za volantom Záhumenský pyká: Dočasný koniec v KDH

Boris Záhumenský
Boris Záhumenský (Zdroj: Foto: Facebook)

BRATISLAVA – Boris Záhumenský, ktorý svojím autom niekoľko kilometrov bránil sanitke v plynulom prejazde, pozastavil členstvo v KDH. Nechce, aby sa jeho konania spájalo so stranou až do ukončenia tohto prípadu orgánmi činnými v trestnom konaní. Informoval o tom dnes Stano Župa z komunikačného oddelenia KDH.

Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu všeobecného ohrozenia v kauze automobilu značky Mercedes, ktorý niekoľko kilometrov bránil sanitke v plynulom prejazde. Polícia zhodnotí a posúdi celý priebeh jazdy, vyhodnotí kolízne situácie, ktoré vyvolal vodič Mercedesu z okresu Partizánske počas bezohľadnej jazdy.

Video Záhumenského jazdy natočila posádka rýchlej zdravotnej pomoci, ktorá viezla do trenčianskej nemocnice pacienta v ohrození života. Vodič Mercedesu neuvoľnil sanitke so zapnutou sirénou cestu a išiel pred ňou niekoľko kilometrov. Video na sociálnych sieťach vyvolalo búrlivé reakcie. Vodič argumentoval, že chcel rýchlou jazdou so zapnutými výstražnými svetlami upozorniť ostatných vodičov na prichádzajúcu sanitku a uľahčiť jej cestu.

Viac o téme: KDHBoris Záhumenský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu