Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Okultista predpovedá výsledok volieb 2016: Politické zemetrasenie a výrazná nepredvídateľná zmena

Martin Schenk
Martin Schenk (Zdroj: foto: topky)

BRATISLAVA - Beznádej, bieda a zúfalstvo širokej masy ľudí môže otvoriť dvere do parlamentu extrémistickým radikálom a politickým šašom. O priebehu a výsledkoch volebnej soboty z pohľadu tajných síl medzi nebom a zemou nám rozpovedal známy slovenský okultista Martin Schenk.

Raz za štyri roky si môžeme všetci občania Slovenska vybrať, kto nám bude vládnuť tie štyri ďalšie. "Rok ohnivej opice 2016 je rokom, ktorý je z pohľadu astrológie a veštectva najťažšie predvídateľný. Ohnivá opica znamená najkomplikovanejšie predpovedateľné skutočnosti, ktoré spôsobia často až neočakávané zmeny. Východní astrológovia a proroci sú vždy veľmi opatrní prorokovať udalosti, ktoré sa v roku opice udejú," začal s volebnou predpoveďou Schenk.

Výrazná zmena

Volebná sobota 5. 3. 2016 je z numerologického hľadiska dňom, kedy sa môže podľa okultistu politická situácia výrazne zmeniť alebo zastabilizovať na pôvodnej úrovni. Každé voľby doteraz mali voliči dopredu vybraných favoritov, za ktorých zahlasovali. "Kolektívne podvedomie Slovákov nie je čitateľné, tu má sotva každý piaty jasnú predstavu, za koho sa postaví. Rozhodovať o osude našej krajiny a vyberať si ten správny hlasovací lístok si bude väčšina voličov až za hlasovacou plentou," naznačil a zdôraznil: "Čím nám v priebehu dňa narastie volebná účasť, tým väčšiu šancu má krajina na zmenu. Ohnivá opica prináša však zmeny nepredvídateľné, zmeny také, ktoré nikto neočakáva."

Slovensko zažije politické zemetrasenie

Bežný človek dávno prestal deliť strany na pravé a ľavé či konzervatívne a liberálne. Bežný človek túži po zásadných zlomoch v každodennom stereotypnom živote. Ako sa Schenk vyjadril, práve z tohto dôvodu zažilo Slovensko volebný šok z minulých volieb župana v malebnom kraji na strednom Slovensku. "Je viac než pravdepodobné, že podobné zemetrasenie zažije krajina aj po sčítaní a vyhodnotení všetkých hlasov aj v týchto voľbách," vystríhal okultista.

Vysoká volebná účasť

I keď je opica vždy vrtkavá, vysoká volebná účasť je asi jediné, čo sa dá s určitosťou predpovedať. "Hviezdy prajú najviac novým stranám, ktoré sa v dôležitých a zásadných otázkach radikalizujú. Je nízky predpoklad, aby sa tieto strany dostali k moci, no ich triumfálny výsledok dvihne naveky varovný prst starým a opozeraným politikom, ktorí sami seba označujú za tradičných," uzatvoril Schenk.

Viac o téme: PredpoveďMartin SchenkVoľby 2016
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu