Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Jasnovidec prezradil, prečo dostal strach o Slovensko: Bude nám hroziť teroristický útok

Jozef Bukai
Jozef Bukai

BRATISLAVA – Jozef Bukai predpovedal zmeny na slovenskej politickej scéne, ale aj znovuzvolenie Roberta Fica po napätej volebnej situácii. Teraz známy jasnovidec exkluzívne pre Topky opísal, ako vyzerá jeho posledné desivé proroctvo.

„Málokedy sa niečoho bojím, ale teraz mám vážne strach,“ otvorene priznal Jozef Bukai, ktorého vízie hovoria aj o hrozbe tretej svetovej vojny. Navyše, stále častejšie začínajú byť Európania vystavení riziku teroristických útokov, nevynímajúc Slovensko, ako naznačil veštec.

Diabolský list amerického vojaka: Pred takmer 150 rokmi prorokoval aj tretiu svetovú vojnu

„Slovensku taktiež hrozí útok. A to v deň prípravy akejsi športovej udalosti. Chvalabohu, nebude to vo veľkých intenciách. Ďalej vidím, po nejakom čase, netuším kedy presne, že naše bratislavské Ufo bude tiež ohrozené,“ prezradil nám Jozef Bukai, ktorý napríklad predpovedal aj to, že sa Slovensko tento rok ocitne na európskej stene hanby.

Pre zvyšok Európy veštec takisto nemá lichotivé slová. „Veľké hrozby nastanú najmä v nemecky hovoriacich krajinách,“ spresnil Bukai a upozornil, že až v 75 percentách utečencov môže driemať „Luciferovo semeno“. Zároveň dodal, že je mu ľúto tých, ktorí majú dobrú dušu. „Slovenská vláda sa bude vtierať, aby sa Európskej únii zapáčila, ale ak to my Slováci nepripustíme, tak k nám táto vlna Luciferovho semena nepríde,“ dodal na záver známy jasnovidec.

 

 

Viac o téme: Teroristický útokProroctvoSlovenskoJozef Bukai
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu