Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Tragickej nehody v Bratislave: Motocyklista (†49) sa zrazil s diviakom aj autom

Tragédia v Bratislave Zobraziť galériu (3)
Tragédia v Bratislave (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Tragédia sa stala včera večer v hlavnom meste na ceste z Rusoviec do Jaroviec. Motocyklistovi (†49) vbehol do cesty diviak a následne sa zrazil s autom, ktoré išlo v opačnom smere. Muž, žiaľ, utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Tragická nehoda sa stala včera o 21.45 hodine v Bratislave, na ceste v smere z mestskej časti Rusovce do mestskej časti Jarovce. Vodič motocykla Harley Davidson s bratislavskou štátnou poznávacou značkou, prechádzal Rusoviec do Jaroviec. "Došlo k stretu s lesnou zverou – diviakom a následne k zrážke motocykla s osobným motorovým vozidlom Seat Ibiza s bratislavskou štátnou poznávacou značkou, ktoré išlo v pravom jazdnom pruhu v smere z Jaroviec do Rusoviec," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková. 

FOTO Tragickej nehody v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na miesto havárie dorazili do niekoľkých minút privolaní záchranári. "Na mieste zasahovali záchranári z Petržalky, ktorí, žiaľ, už len skonštatovali, že 49-ročný muž utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

FOTO Tragickej nehody v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Vodiča (50) seatu policajti na mieste podrobili dychovej skúške, ktorou bolo požitie alkoholických nápojov u neho vylúčené. Nehodou bola spôsobená škoda na motocykli vo výške tisíc eur, na aute tri tisíc eur a usmrtením zvieraťa vznikla škoda miestnemu združeniu poľovníckeho zväzu vo výške 200 eur.

Presné príčiny, ako aj okolnosti nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.   

 

 

Viac o téme: NehodaTragédiaPetržalka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu