Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Ďalšia tragédia počas Veľkej noci: Pri Malackách havarovalo auto, Lukáš (†26) neprežil!

Zasahovali aj hasiči. Zobraziť galériu (4)
Zasahovali aj hasiči. (Zdroj: PZ)

PERNEK - Tohtoročná Veľká noc si na cestách vyžiadala už druhú obeť. Včera prišla o život pri nehode iba 21-ročná zdravotná sestrička Katarína, ktorá sa vracala z nočnej služby v popradskej nemocnici. Dnes nadránom vyhasol pri Perneku v okrese Malacky život mladého spolujazdca Lukáša.

Ako informovalo operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave, nehoda sa stala po štvrtej hodine ráno na ulici Hlavná. Na mieste zasahovali malackí hasiči, ktorí jednu osobu z auta vyslobodili pomocou hydraulického náradia.

K tragédii podľa polície došlo po tom, čo 19-ročný vodič vozidla Fiat Bravo z dosiaľ nezistených príčin zišiel s vozidlom mimo vozovku, následne preletel ponad priekopu, za ktorou narazil do veľkého okrasného kameňa, od ktorého sa vozidlo odrazilo ďalej.

FOTO Ďalšia tragédia počas
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PZ)

Zranenia nezlučiteľné so životom utrpel po náraze 26-ročný spolujazdec, 19-ročný vodič bol prevezený s ľahkými zraneniami do nemocnice. Materiálna škoda bola na vozidle odhadnutá na sumu 2.000 eur. Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania, vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

"Keďže každá jedna takáto tragédia na cestách hlboko zasiahne rodinných príslušníkov ako aj blízkych ľudí, polícia opäť apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby jazdili disciplinovane, rešpektovali dopravné predpisy a jazdu za každých okolností prispôsobili  svojim schopnostiam a možnostiam," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Na Veľký piatok vyhasol život mladej zdravotnej sestričky Katky, ktorá sa vracala z nočnej služby v nemocnici za priateľom. Spoločne chceli osláviť sviatky na chate.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu