Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tragická nehoda pri Poprade: O život prišla mladá sestrička Katka (†21)!

Katkin život vyhasol v tomto aute. Zobraziť galériu (2)
Katkin život vyhasol v tomto aute. (Zdroj: TV JOJ)

SPIŠSKÝ ŠTIAVNIK – Pri dopravnej nehode v obci Spišský Štiavnik v okrese Poprad dnes dopoludnia zomrela mladá žena, ktorá podľa TV JOJ pracovala ako zdravotná sestra. Pri ceste z nočnej služby narazila do stromu a bola na mieste mŕtva. Záchranári napokon pomáhali aj jej priateľovi, ktorý išiel za ňou v inom aute a keď zbadal, čo sa stalo, zrútil sa.

Katarína bola zamestnaná na detskom oddelení v nemocnici v Poprade. Podľa slov operačného dôstojníka Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove našli hasiči po príchode na miesto auto prevrátene v priekope. Vo vozidle bola zakliesnená mladá žena, ktorú sa však aj napriek snahe zdravotníkov a hasičov nepodarilo zachrániť.

"V smere od Spišského Štiavnika viedla 21-ročná žena z Batizoviec osobné auto Seat Ibiza. V miernom stúpaní v miernej ľavotočivej zákrute s následným priamym úsekom sa pri prejazde horizontu z doposiaľ nezistených príčin dostala s vozidlom do protismeru. Následne v bočnom pravom šmyku vyšla mimo cestu vpravo, kde bočnou časťou vozidla v mieste vodiča narazila do stromu a prevrátila sa na ľavý bok, pričom ostala zakliesnená vo vozidle," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Ďalej uviedol, že škoda na aute je približne 2000 eur a polícia už začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Katka narazila s autom do stromu. Foto: TV JOJ
Zobraziť galériu (2)
Katka narazila s autom do stromu. Foto: TV JOJ  (Zdroj: TV JOJ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu