Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Premiér Fico si to rozdal s elitnými vojakmi: Zhodil sako a spravil tisíc klikov!

Robert Fico sa nedal zahanbiť Zobraziť galériu (7)
Robert Fico sa nedal zahanbiť (Zdroj: MO SR)

ŽILINA - Predseda vlády SR Robert Fico a minister obrany SR Martin Glváč dnes navštívili 5. pluk špeciálneho určenia v Žiline. Premiér považuje útvar, ktorému velí Ľubomír Šebo, za to najlepšie, čo máme v slovenskej armáde. Pri tejto príležitosti si dokonca s vojakmi zmeral sily a, čuduj sa svete, porazil ich.

Fico na žilinskom pluku ocenil najmä vysokú úroveň a profesionalitu. "Verím, že tento pluk, ktorý je pod priamym velením náčelníka Generálneho štábu Ozbrojených síl SR, bude mať stálu podporu aj vedenia Ministerstva obrany SR, pretože toto sú ľudia, ktorí môžu Slovenskú republiku dobre reprezentovať a robiť jej dobré meno," povedal premiér.

Robert Fico kľukuje

Ako ďalej uviedol, žilinský pluk ho zaujíma aj z pohľadu jeho pôsobenia v Afganistane. "Sú tu ďalšie úvahy do budúcnosti, ako sa bude Slovensko zapájať do špeciálnych operácií," poznamenal predseda vlády. Podľa neho je jednou z našich úloh ako členskej krajiny NATO participovať na medzinárodných operáciách. Musíme však brať na zreteľ aj to, že z Afganistanu sa postupne sťahujú vojenské jednotky, svoju prítomnosť znižuje americká armáda a koncom minulého roka sa stiahla aj časť našich vojakov.

Stretnutie sa však nenieslo len v oficiálnom duchu. Premiér sa nečakane ponúkol, že si s členmi útvaru zmeria sily. Za disciplínu, ktorá určí najlepšieho, si vybral kliky.

Premiér Fico si to
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: MO SR)

Hoci by sa dalo čakať, že ho vojaci porazia na plnej čiare, nestalo sa tak. Robert Fico všetkých nechal za sebou, keď v priebehu pol hodiny urobil 1001 klikov. Že sa netradičný súboj naozaj odohral, nám potvrdila aj hovorkyňa Úradu vlády Beatrix Hudáková.

Takmer ihneď sa na internete objavilo porovnanie nášho premiéra s Putinom
Zobraziť galériu (7)
Takmer ihneď sa na internete objavilo porovnanie nášho premiéra s Putinom  (Zdroj: internet)

Fico sa teda ukázal ako zdatný športovec. Ktovie, či by zvládol aj niečo takéto.

Arménsky vojak

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu