Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Voľby sa blížia, premiér opäť kľukuje: Z tohto VIDEA slintá aj opozičná poslankyňa

Robert Fico by mohol precvičovať aj aerobik.
Robert Fico by mohol precvičovať aj aerobik. (Zdroj: smer-sd/fB)

BRATISLAVA - Opäť v plnom nasadení! O premiérovi Robertovi Ficovi je dobre známe, že má blízko k športovým aktivitám. Pravidelne beháva na hrádzi pri Dunaji a pred kamerou už stihol predviesť svoje svaly a výdrž pri súťažení o viac kľukov s elitnými slovenskými vojakmi. Tentokrát na novom videu spojil obidve tieto činnosti dokopy a eurokomisárovi Marošovi Šefčovi prezradil, ako sa udržiava v kondícii.

Fico sa na webe pochválil náhodným VIDEOm z lesa: Novinári odhalili, že išlo o kampaň

Blížia sa voľby a každá strana sa snaží ukázať tváre svojich lídrov v tom najpozitívnejšom a hlavne najľudskejšom svetle. Predseda vlády a zároveň šéf strany Smer-SD sa v tomto ohľade zvykne prezentovať ako výborný športovec, ktorý trávi voľné chvíle so svojím psom na bratislavskej hrádzi, kde sa venuje behu.

Tentokrát mu však rozbil spoločnosť eurokomisár Maroš Šefčovič, ktorý mal možnosť na vlastnej koži zažiť Roberta Fica v úlohe "trénera". Premiér mu totiž predviedol niekoľko druhov kľukov, ktoré určite nezvládne hocijaký bežný Slovák. Predsa len na to treba mať dobrú kondíciu a hlavne čosi odcvičené.

A aký bol vlastne dôvod takéhoto športového výletu? „Keď sa mi Maroš ohlási, že je v Bratislave, tak ho vždy ako rodeného Bratislavčana, ráno zoberiem, aby som mu ukázal, ja ako Topolčanec, nádherné zákutia Dunaja, ktoré podľa mňa máloktorý Bratislavčan pozná. Je tu fakt fantasticky, odporúčam každému ráno trochu športu, hneď ten deň vyzerá inak,“ vysvetlil Fico.

Robert Fico a Maroš Šefčovič sa spoločne motivujú pri udržiavaní kondície vždy, keď im to nabitý program dovolí :-)

Posted by SMER - SD on 26. august 2015Na zábery stihla

Reakcie ľudí na tento počin budú určite rôzne. A čo sa týka politikov, na video vo svojom profile na Facebooku upozornila aj poslankyňa za SaS Lucia Nicholsonová. "Neviem, či ho nebudem voliť. Pri tých klikoch by jeden zabudol aj na všetky tie rozkrádačky. Rozkošný je, makač namakaný," napísala v statuse.

Viac o téme: Robert Fico
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu