Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jubilejný - 20. videoklip skupiny maduar - Náš čas!

Maduar
Maduar

BRATISLAVA - Skupina Maduar tento rok oslávi 25. výročie svojho založenia a na začiatok roka prináša pre svojich fanúšikov nový singel a videoklip - tentoraz pomalú skladbu v slovenčine s názvom Náš čas.

Jubilejný 20. videoklip je kombináciou záznamu štúdiových prác v košickom nahrávacom štúdiu Klakson a takmer 150 fotiek zo súkromného archívu skupiny mapujúcich "čas" jednotlivých členov od narodenia až po dnešný deň.

Ako nám prezradil Juraj Matyinko: "Skladba a klip je venovaná predovšetkým mojej manželke Alexandre a dvom deťom Nicholasovi a Christianovi. Medzi fotkami však nájdete okrem rodinných príslušníkov a blízkych známych aj niekoľko zaujímavých osôb, s ktorými sa počas uplynulých rokov stretli naše cesty - už nebohý český spevák Petr Muk a herec Michal Dočolomanský, gitarista Slash zo skupiny Guns and Roses, herečka Anka Šišková, boxerista Evander Holyfield, herci Pavel Nový, Jirka Langmajer a Marek Ťapák, či moderátor Mirec alebo podarené zoskupenie Kopytovcov."

Ladislav ho dopĺňa: "Z videoklipu máme obrovskú radosť, pretože je vôbec prvým v ktorom sa objavuje aj naša rodina a zároveň sme s ním zaokrúhlili počet klipov v našej videografii na 20. Touto cestou by sme sa preto radi poďakovali všetkým, ktorí sa podieľali na vytvorení ako skladby, tak aj videoklipu: Samovi Pospíšilovi a Bobovi Tkáčovi zo štúdia Klakson, hudobníkom Peťovi Tomkovi, Martinovi Ferenčíkoví a Marekovi Szarvašovi, rodinnému tandemu Šimonovcov - Olegovi a Tomášovi z Proproduction, Vladkovi Novosadovi z Multitonu a Majovi Hrozekovi z modranského Sexplosivu."

Po zahraničnom úspechu predchádzajúceho kontroverzného videoklipu ku skladbe I´m a Rock, ktorým členovia skupiny verejne protestovali proti cenzúre v niektorých CZ a SK rádiách (No.1 v 5 českých rádiách, vydané na videokompiláciách Screenplay v USA a MixMash v UK, EU v januári 2011), sa maduar tentokrát obracia svojim novým videoklipom predovšetkým k domácemu publiku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu