Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mojsejovci predsa na Markíze!

Manželov Mojsejovcov získala pre svoju šou televízia Markíza. Zobraziť galériu (10)
Manželov Mojsejovcov získala pre svoju šou televízia Markíza.

BRATISLAVA - Slovnému „pendlovaniu“ košických manželov Mojsejovcov medzi dvoma komerčnými televíziami je koniec! Po dlhom naťahovaní a vyhláseniach, že projekty Jojky ich zaujali viac, podpísali zmluvu predsa len s TV Markíza. „Je to definitívne,“ potvrdil nám túto správu hovorkyňa televízie Ivana Semjanová. Boháči z Pereša sa na jej obrazovkách objavia hneď vo dvoch reláciách!

„Zo spolupráce, ktorú sme mali s Mojsejovcami dohodnutú už minulý rok, vyplývajú obom stranám záväzky. Od januára bude pani Mojsejová účinkovať v reality show pre ženy Shopaholic a máme rozpracovaný aj ďalší projekt,“ vysvetlila hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová a dohodu netajil ani Braňo Mojsej (37). „Zmluva s Jojkou bola na spadnutie, keď za nami prišli z Markízy a načrtli nejaké zmluvné vec i z minulosti. Dali nám tiež návrh, ktorý sa nám pozdával,“ opísal príčiny svojho a Norinho (48) rozhodnutia.

Hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth za ním, naopak, vidí peniaze. „Rokovania s nimi boli veľmi korektné, no Markíza im asi ponúkla lepšie finančné podmienky. Rešpektujeme to, je to normálne,“ vyhlásil.

Od januára bude mať teda kontroverzný párik plné ruky práce. Braňo okrem toho, že chce byť pravou rukou svojej ženy pri „porotcovaní“ v Shopaholicu, „zamaká“ si aj na vlastnom formáte, ktorý uvedie Markíza na jar. „Bude to pracovná reality show. Vyhlásime kasting na určité pozície do našej vlastnej prevádzky. Dáme robotu minimálne desiatim ľuďom, víťaz šou získa zaujímavú ročnú zmluvu,“ opísal Mojsej svoje plány. Zdôraznil, že nemusí ísť o mladého človeka s dobrými referenciami, šancu dostanú aj uchádzači, ktorí to majú s hľadaním zamestnania ťažšie.

Mojsejovcom sa v novom roku zrejme nezmení len program. Pre časté nakrúcanie v Bratislave si chcú v okolí hlavného mesta zabezpečiť aj bývanie. „V hre sú jeden podkrovný byt alebo rodinný dom asi 30 km od Bratislavy,“ povedal spevák.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu