Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mojsejovci odmietli ponuku Markízy, zlákala ich Jojka

Kontroverzný manželský pár rozpútal boj televízií. Zobraziť galériu (14)
Kontroverzný manželský pár rozpútal boj televízií.

BRATISLAVA – Boj televízií o košických milionárov - manželov Mojsejovcov - neutícha. Pôvodne mali výstrední boháči od januára hviezdiť na obrazovke TV JOJ, no neskôr ich začala k sebe lanáriť aj Markíza. Tá si chcela dať repete spred niekoľkých mesiacov, keď jej reality show Mojsejovci lámala rekordy v sledovanosti. Bude si však musieť nechať zájsť chuť. Podnikateľka a spevák sa rozhodli pre konkurenčnú Jojku...

Humbug okolo toho, v ktorej televízii sa po Novom roku Mojsejovci znovu objavia, nemá konca-kraja. Výstredný manželský párik si, zdá sa, z televízií robí dobrý deň a vychutnáva si mediálny boj, ktorý o nich obe zvádzajú. Ešte prednedávnom kolovali zaručené správy o tom, že už v januári rozbehnú novú reláciu na Jojke. No už o pár dní Markíza predstavovala Noru Mojsejovú (48) ako jednu z možných porotkýň v pripravovanej soft reality show o nákupoch a módnom vkuse – Shopaholik.

Posledné dni naznačili, že Mojsejovci sa predsa len premiérovo predstavia divákom TV JOJ v relácii, kde budú opäť rozdávať peniaze. Konečná podoba programu však ešte nie je jasná, pretože na zmluve medzi Mojsejovcami a Jojkou stále chýba podpis. „Ponuka TV JOJ nás zaujala viac ako tá z Markízy. Okrem toho boli pružnejší a preukázali väčšiu vôľu na spoluprácu. Zmluva zatiaľ nie je podpísaná, no je to zrejme už len otázkou niekoľkých dní,“ potvrdila informáciu Nora Mojsejová.

Rokovania s oboma televíziami okomentoval aj Braňo (37). „Všetko je vec jednania a prístupu z hľadiska výsledkov, a nie z hľadiska samoľúbosti,“ zdôraznil. Spokojnosť s úspešným rokovaním neskrýva ani hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth. „Sme radi, že Braňa a Noru zaujal náš nápad. Sme s nimi v kontakte, a dúfame, že na definitívnej podobe novej relácie sa čoskoro dohodneme,“ povedal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu