Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Herečka Partlová: Laškovala s Madejom na verejnosti!

Partlová laškovala s Madejom. Zobraziť galériu (5)
Partlová laškovala s Madejom.

BRATISLAVA – Poriadne to medzi nimi iskrilo! Mirka Partlová (25), známa ako Angie z jojkárskeho seriálu Panelák, si nedávno vyskúšala rolu modelky. Predvádzala šperky, ktoré na nej najviac obdivoval mladý spevák Martin Madej (22). Na tom by nebolo nič zvláštne, keby herečka nebola zadaná s iným mužom... a keby sa o nej a jej kamarátovi nepošepkávalo, že k sebe majú podozrivo blízko.

Herečka Mirka Partlová, ktorá patrí medzi obľúbené postavy seriálu Panelák, sa pred pár dňami stala na chvíľu modelkou. V luxusnom bratislavskom hoteli predvádzala šperky. Na akcii nechýbal ani jej kamarát Martin Madej, s ktorým bola v apríli prichytená na bratislavskej hrádzi ako sa s ním drží za ruku a prejavuje mu nežnosti. 

Dôkazom toho, že si je párik ešte stále sympatický, môže byť aj viditeľné laškovanie počas spomínanej prehliadky. Herečka sa pri predvádzaní zastavila pri spevákovi, ukázala mu prsteň na ruke, obdarovala ho úsmevom a sadla si k nemu.

Napriek tomu, že Madej topkám priznal, že sa mu Mirka ako žena páči, vzťah s ňou popiera. "Nie, nechodíme spolu. Sme iba kamaráti," tvrdí. Keď sme sa ho spýtali, či by si vedel predstaviť niečo viac, odpovedal diplomaticky. "Predstaviť si to viem, ako aj z hocikým iným," reagoval spevák, ktorý je na rozdiel od Partlovej momentálne slobodný. Podobné otázky sme chceli položiť aj Mirke. Tá však nezdvíhala telefón a nereagovala na esemesky. Žeby chcela niečo utajiť?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu