Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Z Partlovej urobili sexi anjela: Mirka, pristane ti to!

Mirka Partlová a Alexander Bárta sa v jojkárskom Paneláku premenili na anjela a čerta. Zobraziť galériu (5)
Mirka Partlová a Alexander Bárta sa v jojkárskom Paneláku premenili na anjela a čerta. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Sviatočná nálada! V tomto duchu sa bude niesť dnešné vydanie jojkárskeho Paneláku. Jeho tvorcovia sa totiž nechali inšpirovať sviatkom svätého Mikuláša. Hlavných aktérov preto navliekli do tradičných kostýmov. Pánsku časť divákov poteší Mirka Partlová (25) v sexi outfite. Premenila sa na anjela v mini!

Ďalšia párty v bare! Hoci sviatok svätého Mikuláša kvôli sladkostiam milujú predovšetkým deti, o zábavu nebude núdza ani medzi dospelými. A to vďaka čašníkovi Imrovi (Braňo Bystriansky), ktorý sa v dnešnej časti Paneláku rozhodne usporiadať Mikulášsku párty. Táto myšlienka sa ujme hneď u niekoľkých obyvateľov bytového domu. Darčeky bude rozdávať tvrďas Maslák, ktorého stvárňuje Ján Koleník. Blondínka Angie (Mirka Partlová) zažiari ako anjelik v krátkom outfite.

O Mirku, ktorej na nakrúcaní nechýbali nadkolienky s mašličkami, sa na pľaci najväčšmi zaujímal kolega Alexander Bárta. Ten totiž stvárňuje jej seriálového milenca Milana Kordiaka, ktorému prischla úloha čerta. Už len vďaka scenáru tak od anjelsky nevinnej Angie nevedel odtrhnúť zrak. O tom, že pri vyrábaní tohto dielu mali herci o zábavu postarané, svedčia zákulisné zábery. Sexi Mirka si s úsmevom zapózovala aj s prstami ukazujúcimi na jej svätožiaru. Žeby tým chcela niečo naznačiť?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu