Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šmajda zbalil ďalšiu krásku: Miro, ty sa nezdáš!

Miro Šmajda so šarmantnou Ali. Zobraziť galériu (4)
Miro Šmajda so šarmantnou Ali.

BRATISLAVA – Žeby sa rodil nový Honzík Novotný? Strieborný finalista Česko Slovenskej SuperStar strieda ženy jedna radosť. To, že má pre ne Miro Šmajda (22) slabosť, dokázal aj počas piatkovej párty usporiadanej pri príležitosti odovzdávania hudobných ocenení Slávik 2010.

Najprv pletky s krásnou muzikálovou herečkou Radkou Pavlovičovou, teraz slávikovská párty s chutnou hnedovláskou Ali. Takto sa striedajú ženy po boku Mira Šmajdu. S druhou spomínanou slečnou si hudobník hrkútal počas celého večera na žúre. A nešetril prejavmi nežností. 

„Je to iba moja dobrá kamarátka,“ reagoval diplomaticky spevák, keď sme sa ho spýtali na dievča, s ktorým dorazil na akciu. Podľa našich informácií však tvorí dvojica milenecký pár. „Volá sa Ali, má 22 rokov a pochádza z Čiech,“ prezradil zdroj topiek.

Samotný Šmajda sa netají tým, že mu prítomnosť krásnych žien lichotí. „Mám to veľmi rád,“ šibalsky povedal strieborný finalista Česko Slovenskej SuperStar. Nechajme sa teda prekvapiť, s akou fešandou dorazí do spoločnosti nabudúce.

Sledujte TOPKY TV: Na párty Miro oslavoval 22. narodeniny. Gratulovala mu aj Patrícia Vitteková, od ktorej dostal netradičnú tortu.



miro šmajda na slávikovi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu