Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Čistky v Paneláku: Herci o vyhadzovoch ešte netušia!

Andy Kraus vie, kto opustí Panelák. Herci sú zatiaľ v neistote! Zobraziť galériu (9)
Andy Kraus vie, kto opustí Panelák. Herci sú zatiaľ v neistote!

BRATISLAVA – O zmenách v jojkárskom seriáli sa vie už dlhšiu dobu. Topky.sk však zistili, že scenárista Andy Kraus (42) si už určil, kto bude musieť Panelák opustiť. No hercom to ešte neoznámil! Na pľaci je kvôli tomu značné napätie.

Samé zmeny! Odkedy Andy Kraus prezradil, že niektoré postavy v Paneláku skončia, špekuluje sa, ktorí herci prídu o prácu. Do úvahy pripadá najmä Viki Ráková, ktorá má dnes oveľa menší priestor, ako kedysi. Jej "odstrel" naznačuje aj fakt, že sa jej postava Agáty odsťahuje do Nitry!

Znamená to pre ňu teda definitívny koniec? „To nie, v seriáli budú scény z Nitry, akurát hľadáme vhodný dom. Viki bude mať podobný priestor na obraze, ako doteraz,“ vyvrátil špekulácie Andy Kraus.

K tomu, kto konkrétne teda skončí, sa ešte vyjadrovať nechcel. „Určite niektorí opustia Panelák. A iné postavy budú výrazne obmedzené. Najprv by som to však rád oznámil hercom, až potom o tom budem hovoriť verejne,“ povedal nám.

Herci sa teda o krutých novinkách ešte nedozvedeli. Kraus im to však bude musieť oznámiť čo najskôr. Už onedlho sa totiž začne nakrúcať séria, ktorá sa objaví na obrazovkách na jar. Okrem konca niektorých postáv však prinesie aj iné zmeny.

Andy Kraus napríklad opäť dá šancu svojej kolegyni Zuzane Tlučkovej. „Pribudne do toho nemocničného prostredia, bude novou posilou na klinike,“ prezradil nám scenárista. A v Paneláku sa vyvinie aj nový vzťah! „Do bytu po Agáte sa nasťahuje zaujímavá kombinácia z už existujúcich postáv,“ naznačil tvorca.

Niektorí herci sa teda môžu tešiť na nové výzvy, iní sa so seriálom definitívne rozlúčia. Topky.sk vám už čoskoro prinesú informácie o tom, kto bude musieť dať Paneláku definitívne zbohom!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu