Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jojkári z Paneláku oslavovali: Ráková ich odignorovala!

Jojkári oslavovali, Viki Ráková na párty zabudla. Zobraziť galériu (12)
Jojkári oslavovali, Viki Ráková na párty zabudla.

BRATISLAVA – Vykašľala sa na nich? V pondelok večer sa zišli tvorcovia jojkárskeho seriálu Panelák, aby oslávili nakrútenie a odvysielanie už päťstej epizódy. Zaujímavé je, že medzi zabávajúcimi sa hercami chýbala Viki Ráková (29), ktorá bola kedysi ústrednou postavou seriálu. Zisťovali sme, prečo sa herečka na párty nedostavila.

Včera večer odvysielala televízia Joj 500. časť Paneláku. K dennému seriálu neodmysliteľne patrí herečka Diana Mórová, ktorá sa na párty usporiadanej pri tejto príležitosti výborne zabávala spolu s kolegami. Prekvapujúce však je, že medzi nimi chýbala Viki Ráková!

„Ja som o tom ani nevedela,“ zareagovala herečka, ktorá bola kedysi hlavnou hviezdou Paneláku. Avšak po rozporných reakciách divákov na jej postavu prebrala žezlo Diana Mórová. Viki sa stiahla do ústrania. Preto nie je vylúčené, že práve z toho dôvodu ani nebola na párty pozvaná. 

Odpoveď na túto otázku sme preto zisťovali v samotnej televízii. „Pozvánku dostali všetci herci a tvorcovia seriálu Panelák,“ povedala nám PR manažérka Jojky Perla Vohráliková. Aj samotná herečka si neskôr počas rozhovoru spomenula, že ju na oslavu zavolali. „Už dávnejšie som dostala pozvánku, ale neriešila som to,“ dodala. To, aká je naozajstná príčina jej neúčasti na párty, vie zrejme len ona.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu