Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šmajda: Tajné randenie s touto brunetkou!

Miroslav Šmajda vraj randí s Radkou Zobraziť galériu (7)
Miroslav Šmajda vraj randí s Radkou

BRATISLAVA – Opantala ho! Spevák Miroslav Šmajda (22) má vraj novú známosť. Zdá sa, že jeho vyvolenou je muzikálová herečka Radka Pavlovčinová (21). Čo prezradil topkám mladý Košičan o žene, s ktorou nafotil zábery s erotickým nádychom?

Mladý spevák, ktorý sa zviditeľnil v šou Česko Slovensko hľadá SuperStar, rozhodne nemá núdzu o fanúšičky. Tie však zrejme zostanú sklamané. Vyzerá to totiž tak, že si Miro našiel novú lásku. „Začal randiť s herečkou Radkou Pavlovčinovou. Je to veľmi čerstvé. A aj kvôli nej sa chce presťahovať do Česka,“ prezradil nám zdroj zo Šmajdovho okolia. Radka je muzikálová herečka, ktorá sa zviditeľnila v českom seriáli Prvý krok a tiež v divadelnej šou Robin Hood. 

Samotný Šmajda sa však z otázok týkajúcich sa rodiaceho sa vzťahu vykrúca. „My sme s Radkou kamaráti. Nie som zadaný. Povráva sa to zrejme preto, že som bol s ňou polonahý v objatí na obálke môjho nového CD-čka,“ tvrdil topkám spevák, ktorému sa vraj páči viac žien. Tvrdenia, že by bol s nejakou zadaný, odmieta. Priznal však, že od skončenia speváckej šou nejaké tie „pletky“ s opačným pohlavím boli. No vraj nič vážne. „Som stále slobodný, neplánujem ani deti, ani sa ženiť,“ má jasno v otázke blízkej budúcnosti.

Rovnako jasnú má aj predstavu o svojom bývaní v Čechách. „Idem si určite kúpiť byt v Prahe. Nebaví ma stále cestovať. Mám už vyhliadnuté nejaké tri nehnuteľnosti v centre. No rozmýšľam aj nad tým, že by som si zatiaľ prenajal nejaký apartmán v penzióne,“ povedal spevák, ktorý si zaobstaral aj nové auto. 

 

Šmajda: Tajné randenie s
Zobraziť galériu (7)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu