Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Cat Girl Dubajová je tehotná: Lekári tvrdili, že je neplodná!

Natália Dubajová bude čoskoro mamičkou. Zobraziť galériu (4)
Natália Dubajová bude čoskoro mamičkou.

TLMAČE – Je to pre ňu zázrak! Víťazka súťaže krásy Cat Girl z roku 2008 Natália Dubajová (27) prežíva v týchto dňoch to najkrajšie obdobie. Spoločne s priateľom Marekom čaká bábätko. Radostná správa ju šokovala, lebo to vôbec nečakala. Žila totiž v domnienke, že nemôže otehotnieť!

Dostať sa do druhého stavu nebolo pre Natáliu Dubajovú vôbec jednoduché. Ako nám sympatická tmavovláska prezradila, pred rokom jej lekári diagnostikovali syndróm PCO, čo v preklade znamená, že je neplodná. Východiskom pre ňu mala byť hormonálna liečba. Tú však kvôli nežiaducim účinkom zamietla. Po nociach „surfovania na internete“ a sklamaniach však prišla nádej!

Kráska nám prezradila, že veľkú zásluhu má na jej požehnanom stave mama. Tá jej totiž dohodla stretnutie s ľudovým liečiteľom. „Povedal mi, aby som vysadila všetky lieky, ktoré som v tom čase užívala. Vraj ak budem dodržiavať všetko, čo povie, do pol roka budem tehotná,“ objasnila s úsmevom situáciu budúca mamička. „Človek tomu už aj miestami neveril, ale stále som dúfala, že to naozaj príde,“ poznamenala tmavovláska, pričom dodala, že v kútiku duše očakávala pozitívny výsledok tehotenského testu.

Práve ten jeden, na ktorom „svietili“ dve čiarky, odoslala Natália ako MMS svojmu priateľovi. „Tú našu radosť ani neviem opísať, ale určite na tú chvíľu nikdy nezabudneme,“ teší sa Natália, ktorá sa po tejto novinke ihneď objednala k lekárovi.

Ako nám Cat Girl prezradila, na pohlaví vytúženého dieťatka jej nezáleží. „Ja som veľmi vďačná za tento dar a budem najšťastnejšia na svete, keď sa narodí zdravé. Všetkým ženám, ktoré sa usilujú otehotnieť, prajem veľa šťastia a nech im to dopadne so šťastným koncom,“ dodala na záver.

Foto: Peter Frolo, SITA, paparaci.sk; Zdroj: Zuzana Šuľáková



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu