Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Šmajda mal hrozivú autonehodu: Odviezli ho do nemocnice!

Miro Šmajda Zobraziť galériu (7)
Miro Šmajda

BRATISLAVA/KOŠICE – Ďalšie nešťastie na cestách! Spevák Miro Šmajda (21) mal v stredu skoro ráno autonehodu. Doslova na šrot rozmlátil svoj automobil na ceste neďaleko Košíc.

Nehoda sa stala ráno približne o pol siedmej. Superstarista mal namierené z metropoly východu do Bratislavy. „V hlavnom meste chcel vyzdvihnúť kamarátov z kapely. Potom mali spolu odcestovať do Prahy, kde Miro nahráva svoj nový album,“ povedala pre topky.sk Šmajdova asistentka Anna Žigová.

Ako sme sa ďalej dozvedeli, automobil vraj šoféroval samotný finalista Česko Slovenskej Superstar. „Vozidlo je na šrot, no pri Mirovi stáli všetci anjeli strážni. Po nehode ho odviezli na vyšetrenie do nemocnice v Košiciach a potom ho prepustili. Nemal vážnejšie zranenia,“ dozvedeli sme sa od Žigovej. Blonďavého speváka čakajú zajtra lekárske vyšetrenia. Bližšie detaily nehody zatiaľ nie sú známe. Všetko je predmetom vyšetrovania.

Topkám sa podarilo spojiť aj so samotným rockerom. „Dnes nadránom som mal vážnu autonehodu. V aute som bol sám, cesta prázdna. Zranený ani ohrozený nebol nikto,“ povedal. Jeho slová o tom, že nejde o nič vážne, potvrdila aj Anna Žigová. „Dúfam, že budúci týždeň bude môcť pokračovať v pracovných aktivitách,“ uzavrela.

Viac informácií o autonehode sa dozviete už zajtra na topkách!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu