Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pamela Anderson v bikinách: Jej silikóny zakázali!

Veľké vnady Pamely Anderson dostali v Kanade červenú Zobraziť galériu (13)
Veľké vnady Pamely Anderson dostali v Kanade červenú

MONTREAL – Nestretla sa s pochopením! Americká herečka Pamela Anderson (43) je svojím sexepílom a láskou k zvieratám síce dobre známa, jej kampane však nedopadnú vždy na výbornú. Dôkazom je zbrusu nový záber pre organizáciu PETA – jej prednosti natrieskané v bikinách dostali červenú!

Dočkala sa sklamania! Niekdajšia hviezda seriálu Pobrežná hliadka tento týždeň priletela do kanadskej metropoly Montreal, aby slávnostne odhalila svoj ďalší billboard bojujúci za práva zvierat. V poslednej chvíli však dostala poriadny úder pod pás. Miestne úrady povolenie zamietli a provokatívny záber označili za sexistický – Pameline krivky v jej rodnej krajine jednoducho zakázali!

Sexbomba 90. rokov nad týmto rozhodnutím len nechápavo krútila hlavou a na adresu kompetentných rozhorčene uviedla: "Je smutné, že v meste známom exotickými tancami a pokrokmi zakážu žene použiť vlastné telo v zmysle politického protestu." Polonahú Pamelu pokreslenú líniami ako pred rozporcovaním u mäsiara nakoniec predstavili v istej reštaurácii. Vyretušovanou fotografiou však k vegetariánstvu v uliciach Kanady zatiaľ vyzývať nebude.

Kritikou na spomínaný incident, samozrejme, nešetrilo ani vedenie samotnej organizácie PETA. Jej viceprezident, Dan Matthews, podporil Pamelu týmito slovami: „Myslím, že zástupcovia mesta si pri pohľade na túto peknú reklamu pomýlili slovo sexi so slovom sexistický.“ Zdá sa teda, že hoci zhýralú blondínku musia na fotkách čoraz viac graficky upravovať, jej služby využijú aj nabudúce.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu