Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Čerstvý milionár: Chcem vyšetriť smrť otca!

Pavol Model Petrík Zobraziť galériu (9)
Pavol Model Petrík

BRATISLAVA - Aj keď má od nedele na konte milióny, napriek tomu sa stále trápi! Ani výhra v kontroverznej reality show Mojsejovci nepriniesla Košičanovi Pavlovi Modelovi Petríkovi (23) pokoj. Možno viac ako inokedy v tejto chvíli myslel na svojho mŕtveho otca, ktorého smrť je stále zahalená rúškom tajomstva. A Model chce po rokoch čakania konečne poznať celú pravdu!

Médiá mladému študentovi Strojníckej fakulty v Košiciach v priebehu súťaže často vyčítali, že zneužíva smrť otca, aby si na svoju stranu naklonil sympatie divákov. Už ako čerstvý milionár však Model priznal, že svojho mŕtveho otca v priebehu reality show niekoľkokrát spomenul zámerne. Chcel totiž, aby sa pohli ľady vo veci vyšetrovania jeho smrti. "Je tam strašne veľa nezodpovedaných otázok. Azda sa teraz posunieme dopredu a konečne sa s mamou a bratom dozvieme, čo sa vlastne stalo," nádeja sa Model.

Pavol Petrík st. (┼50) zomrel približne pred dvoma rokmi. Na pôde svojho zamestnávateľa, železiarskeho giganta U.S. Steel Košice, totiž dostal infarkt. Podrobnosti jeho smrti sú však už takmer dva roky predmetom vyšetrovaní a právnych naťahovačiek.

Spolu s matkou a právnikom mladý Košičan už niekoľko mesiacov bojuje proti "veterným mlynom" bez nejakého výraznejšieho úspechu. Bývalý zamestnávateľ jeho otca podľa neho celú kauzu zbytočne naťahuje.

"Po dôkladnom preverení všetkých okolností komisia konštatovala, že v tomto prípade nešlo o pracovný úraz," odkázal nám stručne na margo celého prípadu hovorca U.S. Steel Ján Bača.

Sympatický Paľo je však po zisku dvoch miliónov viac ako kedykoľvek presvedčený, že sa mu nakoniec príčiny a detaily smrti otca podarí odhaliť. Časť peňazí, ktoré si vybojoval v trojmesačnej bitke nervov na Pereši, mu v tom môžu pomôcť a časť z nich zrejme použije i na tento účel. "Často mi o tom rozprával, vraj sa vyšetrovanie zastavilo na nejakom mŕtvom bode. Aj mňa zaujíma, prečo jeho otec zomrel a za akých okolností," podporuje Modela v jeho boji za pravdu aj Braňo Mojsej (37), ktorý mu dva milióny prisúdil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu