Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Model s Nemcom si idú po krku!

Model leží v žalúdku Nemcovi, lebo si u Mojsejovcov buduje kariéru.
Model leží v žalúdku Nemcovi, lebo si u Mojsejovcov buduje kariéru.

KOŠICE - V reality show Mojsejovci ide do tuhého. Kamarátske putá sa postupne rozpadávajú a z priateľov na život a na smrť sa stávajú nepriatelia. Začína sa boj, kde každý hrá sám za seba.

Najviac sa pred časom vyhrotil vzťah medzi Robertinom Nemcom Stefanellim (40) a Pavlom Modelom Petríkom (23). Súperi sa navzájom očierňujú v snahe potopiť svojho rivala pred divákmi.

Kontroverzný Nemec nevie Modelovi zabudnúť, že sa po vyhadzove z mojsejovskej garáže vrátil späť a znížil tak jeho šance na celkové víťazstvo. "Ty si muzikant, dostal si sa na nejakú úroveň a prišiel si si spraviť len reklamu. Povedal si, že už v tejto súťaži nemáš čo dosiahnuť, a aj tak si sa vrátil. Robíš si tu len imidž," vykričal Petríkovi Nemec. Ten sa nedal zahanbiť a ostro mu vyčítal jeho konflikt s Tiroláčkou, keď ju Stefanelli nazval ku..ou. "Správal si sa k nej ako chrapúň," kontroval mu Model. Handrkovanie dvoch kohútov sa nakoniec iba zázrakom neskončilo bitkou, no vzájomnú nenávisť v očiach ani jeden z nich nedokázal zakryť.

Očitým svedkom tejto ostrej hádky bol aj exfinalista Oskár Starosta Bíro (40). "Vadili sa najskôr zo srandy, no potom si začali na oči vyhadzovať veci spred mesiaca. Veľmi neslušne si nadávali. Začalo sa to hádkou o klobásu a tá sa takmer vystupňovala do fyzického útoku," povedal Bíro.

Zdá sa, že napätie medzi Nemcom a Modelom sa skončí až vyhadzovom jedného z nich, no žiaden z nich nechce z domu odísť ako porazený. Podľa Starostu - bývalého záujemcu o dvojmiliónovú výhru - spor Nemec - Model určite nebude posledný, ktorý sa odohrá za múrmi mojsejovskej vily. "Myslím si, že konflikty sa čoskoro dostanú na povrch. Situácia sa môže vyhrotiť medzi celým kolektívom," predpovedá. Zostáva už len dúfať, že všetci finalisti hru dokončia bez ujmy na zdraví.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu