Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šok! Neskúsený Marián z Farmár hľadá ženu: 31 rokov panic!

Neskúsený Marián je ešte stále panic Zobraziť galériu (6)
Neskúsený Marián je ešte stále panic

BRATISLAVA/SÚDOVCE – Rarita! Do jojkárskej šou Farmár hľadá ženu sa prihlásil aj hospodár Marián (31). Ten sa netají tým, že s nežným pohlavím nemal žiadnu sexuálnu skúsenosť. Vzhľadom na jeho vek to je naozaj prekvapujúce!

Zahodil ostych, nabral odvahu! Marián je jedným z desiatich farmárov jojkárskej šou. Po predkoch zdedil statok, kde chová kravy a ošípané. Ku šťastiu mu chýba už len žena. Ako sme sa dozvedeli, so žiadnou ešte neprežil románik. „Vzťahy som nemal, lebo sa naplno venujem farme. Aj som chodil na zábavy, ale nevybral som si. Keďže som zásadový človek, ktorý nepije a nefajčí, tak ma odrádzalo, keď za mnou prišlo na diskotéke dievča, ktoré bolo napité. “ priznal panic Marián. „Túžim po peknej žene, ktorú by som si zobral a dobre sa o ňu staral,“ dodáva s nádejou v hlase muž, ktorý zrejme zatiaľ dopláca na svoju prieberčivosť.

Či sa farmárovi podarí nájsť konečne ženu, ktorá nájde kľúč od jeho srdca, je však ešte stále neisté. Spomedzi desiatich chlapov sa do užšieho výberu dostanú len piati. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa Mariánovi podarí zaujať nielen nežnejšie pohlavie, ale aj televíznych divákov.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu