Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sklovskej ide cirkev po krku: Nechceme ťa tu!

Farárovi prekážal spôsob Sisinho obliekania. Sklovskej na jednej prehliadke vykukla bradavka. Zobraziť galériu (6)
Farárovi prekážal spôsob Sisinho obliekania. Sklovskej na jednej prehliadke vykukla bradavka.

BRATISLAVA/ŠAŠTÍN-STRÁŽE – Je nežiadúca! Sisa Sklovská (44) mala dnes zaspievať v bazilike Sedembolestnej Panny Márie, ktorá sa nachádza v obci Šaštín-Stráže. Katolícka cirkev však pred pár dňami nečakane zrušila vypredané vystúpenie. Čo ich k tomuto náhlemu rozhodnutiu viedlo?

Známu speváčku Sisu Sklovskú má cirkev zrejme poriadne v zuboch! Ako sa topky.sk dozvedeli, tmavovláska mala dnes vystúpiť v meste Šaštín - Stráže. Jej vypredaný koncert v bazilike Sedembolestnej Panny Márie však miestny farár Jozef Zachar týždeň pred uskutočnením nečakane zrušil. 

„Oficiálne nám oznámil, že koncert Sisy Sklovskej sa v týchto priestoroch neuskutoční. Dôvodom zrušenia je vraj spôsob, akým sa umelkyňa prezentuje v médiách,“ povedala Magdaléna Zelenková - hovorkyňa organizátora akcie. „Farár konkretizoval, že speváčka podporuje homosexuálov a na svojich koncertoch používa nevhodné oblečenie. A to vraj katolícka cirkev na Slovensku neschvaľuje,“ pokračovala vo vymenúvaní príčin odvolania vystúpenia Zelenková.

V súvislosti so vzniknutou situáciou sme oslovili samotnú Sisu Sklovskú. Tá už má za sebou nespočetné množstvo chrámových koncertov doma i v zahraničí, pričom niektoré vystúpenia dokonca vysielala poľská televízia do Vatikánu. Farárove kroky ju preto poriadne zaskočili.

„Nikdy som žiadny podobný problém nemala. Som v šoku, stratila som reč," znela speváčkina bezprostredná reakcia. „Som súdny človek a viem, ako sa mám obliecť do chrámu. A to, že mu vadí moja medializácia... veď pracujem v šoubiznise," nechápavo krúti hlavou Sklovská, ktorá tiež nevidí nič zlé na tom, že sa kamaráti s gaymi. „No a čo?" kladie si rečnícku otázku.

Napriek nečakaným komplikáciám s vystúpením sa však koncert nakoniec predsa len uskutoční, no v náhradných priestoroch. „Zrealizujeme to pod holým nebom v záhradách vedľa tej baziliky. Zabezpečil to starosta. Dúfam, že pána farára na koncerte stretnem a osobne mi to vysvetlí,“ uzavrela Sisa. Snáď nebude počas jej vystúpenia pršať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu