Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Versače & Braňo: Vydierajú nás!

Braňo Mojsej
Braňo Mojsej

NITRA/KOŠICE - Finalisti reality show TV Markíza i samotní manželia Mojsejovci sú v ohrození! Niekto ich chce zrejme umlčať, aby držali jazyk za zubami a nehovorili na verejnosti o špinavostiach zo zákulisia kontroverznej relácie.

,,Anonym mi v esemeskách odkázal, aby som to nechal tak, inak sa mi niečo stane," hovorí František Versače Kabrheľ (28).

Telefonáty z utajených čísiel a anonymné esemesky vraj dostávajú viacerí vypadnutí súťažiaci, na rovinu to však Novému Času potvrdil iba Versače. "Nejaký čudák mi volal už viackrát. Je to hlas staršieho muža, neviem ho identifikovať. Vyhrážal sa mi, že keď nedám niektorým veciam pokoj, môže sa mi niečo stať," zdôveril sa výstredný exfinalista, ktorému na mobilný telefón došlo už aj zopár esemesiek s podobným obsahom. "Niekto mi ich poslal z internetu, ale ja som ich omylom vymazal. Mrzí ma to, pretože keď sa to bude opakovať, určite sa obrátim na políciu. Veď takéto správy môžu slúžiť ako dôkaz," priznal Versače. Podľa neho najzvláštnejšie na celej veci je časovanie vyhrážok. Spravidla vraj prichádzajú po tom, ako sa v médiách objaví príspevok s jeho výrokmi.

Podobne sa niekto snaží znepríjemniť život i Braňovi Mojsejovi (37). Ten však celú vec neberie vôbec vážne. "Je to tak, niekto sa ma snaží vydierať. No ja na to pozerám s nadhľadom. Keď to niekomu robí dobre, nech vyvoláva. Osobne sa touto vecou zaoberať nebudem a nepodám ani trestné oznámenie. Ak ma však požiadajú o podporu finalisti, ktorí majú tiež takýto problém, ochotne im pomôžem," vyjadril sa Braňo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu