Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pôjde Versače do basy?

František Versače Kabrheľ včera vypovedal na polícii viac ako dve hodiny.
František Versače Kabrheľ včera vypovedal na polícii viac ako dve hodiny.

BRATISLAVA - Reality show Mojsejovci televízie Markíza sa vymyká spod akejkoľvek kontroly. V stredu večer krátko po skončení prvej časti tohto programu súťažiaci, ktorý dobrovoľne odstúpil z hry, František Kabrheľ (29), zvaný Versače z Nitry, brutálne napadol bezbrannú ženu. Nákupnou taškou rozbil ústa a obočie fotografke Nového Času Betke Hriadelovej (32).

Útla žena si plnila svoje pracovné povinnosti, fotila v štúdiách bratislavskej Koliby, kde bola dokonca oficiálne pozvaná televíziou Markíza. Versačemu hrozí za tento útok dvojročná basa!

V stredu krátko po 21:30 hodine vybehol zo štúdií nahnevaný Versače. V ruke držal obrovskú tašku a svoju zúrivosť si okamžite vybil na fotografke Betke Hriadelovej. Z celej sily jej batožinou vrazil do tváre, čo ešte stihla odfotiť fotoaparátom. Zostala omráčená, v šoku a zdrvená. Ústa jej zaliala krv.

Doráňanú Hriadelovú začali okamžite zachraňovať, Versače medzitým utiekol preč. "Nevedela som, čo sa deje. Fotila som ho, veď to máme dovolené. Versače na mňa vyletel, surovo ma napadol so slovami, že ho nemám fotiť," rozprávala zničená fotografka, ktorá sa zo zranení bude liečiť asi päť dní.

Televízia Markíza hneď po nepríjemnej udalosti zavolala na exfinalistu Mojsejovcov políciu. Podľa bratislavskej policajnej hovorkyne Silvie Mihálikovej po útočníkovi vyhlásili okamžite pátranie a asi po hodine ho zadržali pred reštauráciou na ulici Palisády. Pred mužmi zákona na Policajnom oddelení PZ Bratislava-Západ vypovedal vyše dvoch hodín.

Podľa zistení Nového Času hrozí nebezpečnému Versačemu v prípade kvalifikovania útoku na trestný čin ublíženia na zdraví až dvojročný trest vo väzení alebo finančná pokuta.

Samotný aktér stredajšieho napadnutia sa doteraz fotografke Nového Času neospravedlnil. Na jeho mobilnom čísle nám odkázali, že Versače odcestoval z rodnej Nitry. "Keď sa bude chcieť vyjadrovať, tak sa ozve," odvrkla stroho do telefónu pravdepodobne jeho známa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu