Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dvojičky na prsiach? Moderná hollywoodska mamička ich kojí naraz!

Julie Bowen nerozdelí svojich chlapcov ani pri kojení Zobraziť galériu (7)
Julie Bowen nerozdelí svojich chlapcov ani pri kojení

LOS ANGELES – Dopraje obom súčasne! Americká herečka Julie Bowen (40) nerobí medzi svojimi dvoma ratolesťami ani najmenšie rozdiely. Odkedy prišli na svet, robia jej chlapci všetko spolu – bok po boku si hovejú aj na maminých prsníkoch. Útla sexica ich totiž zvláda oboch naraz!

Má to dokonale zosúladené! Hoci mnohé mamičky si s narodením dvojičiek najímajú pestúnky, energická Julie žiadnu pomoc nepotrebuje. So svojimi chlapcami Johnom a Gusom, ktorí nedávno oslávili prvý rôčik, si materské povinnosti vychutnáva po svojom – nerozdelí ich ani počas kojenia. A čo na to bábätká? Vyzerajú spokojne – veď posúďte sami!

O svojej figúre, prsiach, kŕmení a o spokojných bruškách malých drobcov sexi štyridsiatnička porozprávala v televíznej talkšou Lopez Tonight. Hoci tou najnázornejšou ukážkou jej metódy kojenia dvojičiek bola prinesená fotografia, moderátorovi Georgeovi Lopezovi všetko predvádzala aj gestami rúk. Podľa jej slov sa v čase kŕmenia synčekov musí cítiť doslova ako na futbalovom zápase: „Volá sa to ‚dvojité futbalové držanie‘. Držíte jedného tu a druhého tu (gestikulujúc pri poprsí), ako dve futbalové lopty.“

 Na otázku, ako je možné, že po dvojnásobnom pôrode má krivky ako 20-tka, Julie skončila opäť pri kojení. Vďaka nemu vraj diéty ani cvičenie nepotrebuje – všetku prácu odvedú jej malí hladoši: „Sú ako dva malé stroje na liposukciu, vysajú z vás tuk. Odvádzajú božskú prácu, pomáhajú mi k hmotnosti pri narodení.“ Pri pohľade na postavu televíznej hviezdy treba uznať, že to naozaj funguje!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu